Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir ortalarda olmayan oyuncu, Alaçatı’da Enis Arıkan’ın kamerasına takıldı!

Uzun süredir ortalarda olmayan oyuncu, Alaçatı’da Enis Arıkan’ın kamerasına takıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Enis Arıkan, oyunculuğunun yanı sıra bir sosyal medya fenomeni olarak kimi zaman paparazzi gibi çalışıyor! Magazincilere haber atlattığı paylaşımlarıyla takipçileri tarafından heyecanla izleniyor. Oyuncu, şimdilerde Kanal D’de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Muzaffer (Muzo) karakteri ile ekranlarda yer almakta. Komedide görmeye alıştığımız Arıkan, dram türünde de başarılı bir performans sergiliyor.

Enis Arıkan, dizinin sezon finalinin ardından annesi ile önce Kıbrıs tatiline gitmişti. Ardından yalnız Maldivler’e giden ve tatil yapan oyuncu, bu kez de çok yakın arkadaşı Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın ortak mekanı Boop Alaçatı’da tatilde.

Enis Arıkan, mekana gelen ünlü isimlerle fotoğraflarını instagram sayfasından yayınlıyor. Eğlenceli anlarını paylaşan Arıkan, kimi zaman da gülümseten videolarıyla takipçilerini habersiz bırakmıyor tatilden!

Uzun süredir ortalarda olmayan oyuncu, Alaçatı'da Enis Arıkan'ın kamerasına takıldı! 8

Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Esra Ruşan ile verdiği pozda da eğlenceli zamanlar geçirdiği görülen Arıkan, yaptığı bir başka paylaşımda ise uzun süredir ortalarda görünmeyen bir oyuncuyu da fotoğraflamasıyla dikkatleri çekti!

Boop Alaçatı’da karşılaştığı aktör Fırat Çelik’ti… Arıkan, ünlü oyuncuyu mekanda görüntüleyerek instagram sayfasından yayınladı. Fırat Çelik, tam 6 yıl boyunca dizilere ara vermiş ve Paris’e gitmişti. Geçtiğimiz yıl BluTV için çekilen Saklı dizisinde oynamıştı.

Uzun süredir ortalarda olmayan oyuncu, Alaçatı'da Enis Arıkan'ın kamerasına takıldı! 9

2006 yılından beri oyunculuk yapan Fırat Çelik, özellikle “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinden sonra kariyerinde hızlı bir çıkış yakalamış ve daha sonra Gönül İşleri, Poyraz Karayel, 20 Dakika gibi dizilerde rol almıştı. Projesi olmadığı dönemlerde Fransa’ya giden oyuncu, 1981 yılında Almanya’da doğdu. İki yaşında Türkiye’ye gelen ve 8 yaşında ailesiyle Paris’e yerleşen oyuncu, eğitimini de burada tamamladı.

Fırat Çelik, son rol aldığı Saklı dizisiyle 6 yıllık aranın ardından tekrar Türkiye’ye döndü. MAY Productions imzalı Saklı’daki oyunculuğu ile bir kez daha övgüler aldı. Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar ile dizide oynayan Fırat Çelik, performansı ile dizinin öne çıkan ismi olmayı başardı. Deniz Akçay’ın yönetmen ve senarist koltuğunda oturduğu dizi, 10 bölüm çekildi.