Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin ve Özge Gürel’in gelinlik detayları dikkat çekti!

Ebru Şahin ve Özge Gürel’in gelinlik detayları dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerle hayatımıza giren ikisi de ünlü ve başarılı oyuncu Ebru Şahin ve Özge Gürel, iki hafta arayla dünyaevine girdiler. Atv’de yayınlanan Hercai dizisi ile ünlenen ve ardından bu sezon Destan dizisiyle beğeni toplayan Ebru Şahin, uzun süredir basketbolcu Cedi Osman ile mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Çift, 1 Temmuz’da Makedonya’da kıyılan nikahla evlendi.

Düğünleri bir hafta sonra Çeşmede yapılan çift, şimdilerde balayı tatilinde. Ebru Şahin, iki ayrı düğün yapıldığı için farklı gelinlikler giydi. Nikahta giydiği şapkalı gelinlikle çok beğenilen oyuncu, Çeşme’deki düğünde de temsili nikah için ve sonrasındaki parti için iki farklı gelinlik tercih etmişti.

Ebru Şahin’in en dikkat çeken gelinliği, Makedonya’daki nikahında giydiği gelinlik oldu. Farklı tarzı, şapkası ile tam bir Balkan gelini olan Ebru Şahin, düşük askılı, straplez ve mini bir gelinlik tercih etmişti.

Ebru Şahin ve Özge Gürel'in gelinlik detayları dikkat çekti! 3

Duvak yerine şapka kullanmayı tercih eden oyuncunun gelinliği miniydi ama alt kısmı tül detayı ile süslenmişti. Ayakkabısı ise bilekten bağlama detayıyla gelinliği tamamlıyordu. Şahin, saçlarını ise son derece doğal bir şekilde toplamıştı. Oyuncu, klasik bir örgü ile iki yandan örülen saçlarıyla farklı bir gelin imajı çizdi…

Ebru Şahin ve Özge Gürel'in gelinlik detayları dikkat çekti! 4

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ise 14 Temmuz’da Almanya’da evlendiler. Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da nikahlarını yapan çiftin, Ağustos ayında ise İtalya’da bir düğün yapmayı planladıkları da konuşuluyor. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, 2015 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde tanışmış ve o günden beri mutlu birlikteliklerini sürdürüyorlardı…

Ebru Şahin ve Özge Gürel'in gelinlik detayları dikkat çekti! 5

Nikah pozlarıyla sosyal medyada ilgi odağı olan çift, eğlenceli fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştılar. Hayranları, nikahta Özge Gürel’in nasıl bir gelinlik giyeceğini merak ediyordu. Gürel de tıpkı Ebru Şahin gibi sade bir gelinlik tercih etti. Hatta Gürel’in gelinliği çok da klasikti.

Ebru Şahin ve Özge Gürel'in gelinlik detayları dikkat çekti! 6

Gürel de tıpkı Ebru Şahin gibi saçlarına duvak takmak yerine şapka kullanmayı tercih etti. İnce askılı sade gelinliği mini etek şeklindeydi ancak Ebru Şahin’in gelinliği gibi tül detayları eklenmişti. Gürel de saçlarını bilindik gelin topuzu yapmak yerine açık bırakmayı, daha doğal bir model kullanmayı tercih etmişti.

Ebru Şahin ve Özge Gürel'in gelinlik detayları dikkat çekti! 7

Ayrıca Özge Gürel’in ayakkabı seçimi de tıpkı Ebru Şahin gibi bilekten bağlamalı bir model oldu. Özge Gürel’in çok beğenilen gelinliği Tasarımcı Özlem Kaya imzalı bir gelinlikti…