Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uzun yıllardır dizilerde yer almayan Tardu Flordun estetik oldu, bambaşka birisine döndü!

Uzun yıllardır dizilerde yer almayan Tardu Flordun estetik oldu, bambaşka birisine döndü!

tarafından ker_def

Bir dönem dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Tardu Flordun, 5 yıldan uzun süredir hiçbir projede yer almıyor. Dizi izleyicilerinin daha önce yer aldığı projelerden yakından tanıdığı oyuncu da önemli bir değişiklik de dikkat çekti.

48 yaşındaki oyuncunun estetik operasyon geçirdiği belirlendi. Oyuncunun son halini gören hayranları da onu tanımakta bir hayli zorluk yaşadı.

Evdeki Yabancı, Davetsiz Misafir gibi dizilerde yer aldıktan sonra Tardu Flordun, 2006-2009 yılları arasında yayınlanan Binbir Gece isimli dizide canlandırdığı Kerem karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Uzun yıllardır dizilerde yer almayan Tardu Flordun estetik oldu, bambaşka birisine döndü! 7

Yurt dışında en çok izlenen Türk dizilerinden olan Binbir Gece’de Kerem İnceoğlu karakteriyle akıllara yazılan oyuncu, en son 2015 yılında Eve Dönüş isimli dizide Kürşad karakterine hayat verdi ve o tarihten sonra da başka bir projede görünmedi.

Sabah gazetesinin haberine göre yeni bir projenin hazırlıklarını yapan oyuncu, göz altı torbalarını aldırdı. Geçirdiği estetik operasyon sonrası ilk kez görüntülenen Tardu Flordun’u hayranları tanımakta zorlandı.