Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal başka ünlüler gibi yapmadı, gerçeği saklama gereği duymadı!

Sinem Ünsal başka ünlüler gibi yapmadı, gerçeği saklama gereği duymadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Gizli Saklı isimli dizide başrolü paylaşan Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsan arasında bir aşk olduğu yolunda basında çıkan haberler doğrulandı. Sinem Ünsal, aşkı itiraf etti. 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra dizideki partneri ile yakınlaşan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada ilk kez aşk haberlerinin doğru olduğunu söyledi.

Halit Özgür Sarı ile çok başarılı bir dizi çifti oldukları yolundaki sosyal medya yorumlarının ardından, ikilinin aşk yaşamaya başlaması, ‘bir dizi aşkı daha gerçek oldu’ şeklinde yorumlarla karşılandı. İkiliyi birbirine yakıştıran hayranları, Gizli Saklı dizisinin bitmesine rağmen, geriye bir aşkın kalmasından memnun.

4 yıllık aşkı Kıvanç Kılınç ile yollarını ayırdıktan sonra diziye başlayan ve Halit Özgür Sarı’dan da sette etkilenen oyuncu, aşkını cesur şekilde açıkladı.

Sinem Ünsal başka ünlüler gibi yapmadı, gerçeği saklama gereği duymadı! 8

Ünlü çift Belgrad tatilinde görüntülenmiş ve bu durum basında geniş bir şekilde yer almıştı. Sinem Ünsal, “Dizi yeni bitti, 10 gün önce setimiz bitti. Bir tatile gittik. Belgrad’a gittim. Birazcık dinlenip dedim, enerjimi topladım, şimdi de tekrar sete çıkmaya hazırım” dedi.

Röportajında ilişkiyi doğrulayan ve her şeyin güzel gittiğini belirten Sinem Ünsal, daha fazla detay vermek istemedi.

Sinem Ünsal’ın aşkı kabul etmesi ile birlikte ‘bir dizi aşkı daha gerçek oldu’ sözü bir kez daha anlam kazandı.

Sinem Ünsal başka ünlüler gibi yapmadı, gerçeği saklama gereği duymadı! 9

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi Gizli Saklı dizisinde çok beğenilmişti ama reytingler nedeniyle hikayenin erken bitmesi izleyicileri çok üzmüştü.

Gizli Saklı dizisinden geriye bir aşkın kalması ise ikilinin hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.