Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı dizisinden çıkan aşk gizli kalmadı!

Gizli Saklı dizisinden çıkan aşk gizli kalmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana erken veda eden dizilerden birisi de Fox TV’nin Gizli Saklı dizisi oldu. Yaz sezonunda daha çok romantik komedi ve gençlik dizilerinin yer aldığı ekranda polisiye komedi türüyle dikkat çekeceği düşünülüyordu Gizli Saklı’nın. Ancak beklenen olmadı ve reytingleri düşük kalınca kanal tarafından erken finalle son verildi yayınına.

Mucize Doktor dizisinde oynadığı Nazlı karakteri ile kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Sinem Ünsal hayranlarının hüsran yaşadığı final kararı sonrasında oyuncunun özel hayatından gelen itiraf ise kimileri için büyük sürpriz oldu!

Gizli Saklı dizisinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal’ın partner olması, iki oyuncunun ekran uyumu açısından birbirlerine çok yakıştırdıkları çift ile ilgili çeşitli beklentileri de ortaya çıkarmıştı. Ekrandaki enerjilerinin tutması ile birlikte iki oyuncu arasında hemen her dizideki çiftler gibi ‘aşk mı yaşıyorlar?’ söylentileri de kimi zaman sosyal medyada dillendirildi.

Ancak iki oyuncu, kamera arkasında yaşananlarla ilgili bir açıklama yapmamayı tercih ettiler. Çıkan haberler de kesinlik kazanamadı. Dizinin final yapmasının ardından ise aşk itirafı Sinem Ünsal’dan geldi! 4 yıldır yaşadığı ilişkisini bitirdikten sonra Gizli Saklı dizisinde partneri olan Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı haberlerini de doğrulamış oldu oyuncu.

“Bir dizi aşkı daha gerçek oldu’ yorumlarıyla karşılanan bu açıklama aynı zamanda şaşırtıcı da oldu! Zira pek çok ünlü gibi dizi setinde tanışıp aşk yaşamalarına karşın uzun süre bu duruma açıklık getirmeyenlerin yanında Sinem Ünsal, son derece cesur bir şekilde aşkını saklamadı!

Birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncunun gerçek hayatta da sevgili olması, hayranları için de mutlu eden bir haberdi. 4 yıllık aşkı Kıvanç Kılınç’tan ayrılan Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı ile sette başlayan aşklarını doğruladı!

Gizli Saklı dizisinden çıkan aşk gizli kalmadı! 8

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift Belgrad tatilinde görüntülenmişti. Medyada yer alan bu haberlerin ardından Sinem Ünsal, “Dizi yeni bitti, 10 gün önce setimiz bitti. Bir tatile gittik. Belgrad’a gittim. Birazcık dinlenip dedim, enerjimi topladım, şimdi de tekrar sete çıkmaya hazırım” sözleriyle ilişkisini de kabullenmiş oldu.

Röportajında aşk haberlerini doğrulayan ve her şeyin güzel gittiğini de belirten Sinem Ünsal, daha fazla detay vermek istemese de Gizli Saklı dizisinin setinde başlayan aşkı saklamadı!

Gizli Saklı dizisinden çıkan aşk gizli kalmadı! 9

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi Gizli Saklı dizisindeki partnerlikleriyle beğeni toplamışlardı. Ancak ikilinin oyunculuğu ve ekran uyumu, diziyi kurtarmaya yetmedi! Dizi bitmiş olsa da iki oyuncunun aşk yaşamaya başlaması, hayranları için de sürpriz ve mutlu bir haber oldu…