Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’in yeni atv dizisinde başrol ama can sıkıcı bir konu var!

Vahide Perçin’in yeni atv dizisinde başrol ama can sıkıcı bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yakında final yapması beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 2,5 sezon yer alan ve canlandırdığı Hünkar karakteri ile de unutulmazlar arasına katılan Vahide Perçin, yeni projesine hazırlanıyor. Setlere 1,5 yıl aradan sonra yeniden dönecek olan usta oyuncu, bu sefer bir hukuk dizisinde başrolde yer alacak.

Dram yapımlarının en etkili isimlerinden olan Vahide Perçin, Hakime Hanım isimli dizi ile birlikte yeniden atv ekranına da dönüyor. Atv ekranında yıllardır izleyicilerin izlemeye alıştığı oyuncunun yeni diziyle yine aynı kanalı tercih etmesi de dikkat çekici oldu.

Hakime Hanım dizisi hukuk kaynaklı bir dizi ve Kanal D’deki Yargı’nın bu sezonun en iyi çıkış yapan işi olması da yapımcıları benzer projeler üretmeye sevk etti. Hakim dizisi bu anlamda atv ekranında izleyicilerle buluşuyor ve beş bölümü de yayınlandı. Çok etkili bir hikaye ve kadroya sahip olmasına rağmen Hakim dizisinin Yargı kadar güçlü bir çıkış yaptığını ise söyleyemeyiz.

İşte bu noktada Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisine de bakmak lazım. The Split isimli BBC dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey de hukuk temalı bir dizi ve ilk başlarda da çok sevildi. Fakat sonrasında sıkıntılı bir süreç yaşandı ve son dönemde yurt dışı satışları iyi olmasaydı dizinin erken final yapması bile gündeme gelmişti.

Hakim dizisinin çok iyi bir çıkış yapamaması, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de zamanla geniş izleyici kitlesinin önemli bir bölümünü kaybetmesi, hikayenin ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. İşte bu noktada Yargı dizisinin her hafta izleyicilere sürprizler yapmasının bu kadar etkili şekilde devam etmesinin nedeni olduğunu da söyleyebiliriz.

Vahide Perçin’in Hakime Hanım dizisi de bir benzeri Hakim gibi büyük beklentiler oluşturulup, bunun karşılanamadığı bir yapım olma riskini taşıyor. Çünkü izleyiciler hukuk temalı dizileri aslında hikayesi çok güçlü olması durumunda tercih edecektir.

Senarist Ayfer Tunç’un senaryoda yapacakları dizinin kaderini belirleyecek. Emre Aybek’in yönetmen olarak yer alacağı dizide güçlü bir hakime karakterini canlandıracak olan Vahide Perçin’in bu role çok yakışacağının herkes farkında. Ancak senaryo Yargı’da olduğu gibi izleyicileri derinden etkileyemez ise, reytinglerinin çok yüksek seyretmesi o kadar da kolay olmayacaktır.

Dizi için oyuncu seçimlerine devam ediliyor ve kadro tamamlanınca da sete çıkılması bekleniyor. Yaz aylarında başlayacak olan çekimlerin durumuna göre de dizinin Eylül ayından itibaren atv ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.