Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un panik atak yaşama nedenini duyan hayranları çok şaşıracak!..

Alina Boz’un panik atak yaşama nedenini duyan hayranları çok şaşıracak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından olan Alina Boz, Instyle Türkiye Dergisi’nin Mayıs ayı sayısı için Dubai’de objektif karşısına geçti.

Dünyaca ünlü Louis Vuitton markasının ilkbahar-yaz koleksiyonundan parçalarla poz veren ünlü oyuncu röportajda bilinmeyenlerini anlattı.

Bugüne kadar çok izlenen pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu için film galalarının adeta bir kabus olduğunu biliyor muydunuz? Oyuncu galalarda panik atak yaşadığını itiraf ederek şu ifadeleri kullandı; “Galalarda gerçekten çok zorlanıyorum. Bu hiç geçmedi. İlk galama katıldığımdan beri bu böyle.

Alina Boz'un panik atak yaşama nedenini duyan hayranları çok şaşıracak!.. 8

Çok kalabalık geliyor bana ve çok panik oluyorum. Ne kadar aşmaya çalışsam da aşamadım. Herhalde kişiliğimle alakalı. Değiştirebileceğim bir şey mi onu da bilmiyorum. Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum. Bir panik atak durumu oluyor.

Özellikle kameralar açılıp flaşlar patlamaya başladığında. Hiç belli olmadı ama ben çoğu röportajımda dudaklarımın titrediğini hatırlıyorum. Aynı anda birden çok şeye odaklanmakta güçlük çeken biriyim. Bu sebeple de zorlanıyorum galiba.”

Alina Boz'un panik atak yaşama nedenini duyan hayranları çok şaşıracak!.. 9

Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde okuyan Alina Boz, “Hep görüntü, görüntü yönetmenliği, sinematografi konularına meraklıydım. Ben de bir şey üretmek istiyorum artık bu noktada.

10 yıldır sektördeyim. İnsan beynini çalıştırıp kendi de bir şey çıkarma peşine düşüyor. Hazır bu yıl da boşum, bu boşluğu bilgi edinerek değerlendireyim dedim. Nitekim güzel de gidiyor” açıklamasını yaptı.