Ana sayfa Dizi Haberleri Vartolu’nun amansız savaşı hüsrana mı dönüyor! Çukur yeni bölümde baskın var!

Vartolu’nun amansız savaşı hüsrana mı dönüyor! Çukur yeni bölümde baskın var!

tarafından zk zk

Show TV’de Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Çukur dizisi, 2. sezon 15. bölüm tanıtımında Vartolu’nun, Medet, Celasun ve Selim ile birlikte Çeto’nun evinden Saadet’i almak için elinde silahla bahçeye daldığı görülüyor.

Evi basan Vartolu, Saadet’i almak için hiç bir plan yapmadan, eski günlerde olduğu gibi, eline silahı alıp koşuyor. Ancak Lal, Saadet ve bebekle başka bir yerde bekliyor. Olacaklardan önceden haberleri olduğu anlaşılan Çeto’nun önlem aldığı görülüyor bu sahnede. Saadet, odadan çıkmak isterken Lal, ona vuruyor.

Vartolu'nun amansız savaşı hüsrana mı dönüyor! Çukur yeni bölümde baskın var! 7

Bu arada Yamaç ve Cumali, Kemal’in getirdiği silahları görünce, Çukur’u almak için harekete geçme zamanının geldiğini düşünüyorlar. Çeto ise tüm çetesini toplayıp güç birliğini sağlamlaştırmaya çalışıyor.

Çukur’da Karakuzular ve Koçovalılar’ın karşı karşıya gelmesine az bir zaman kaldı!

İşte Çukur 2. sezon 15. bölüm:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak.

Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.