Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin 2. sezon 32. bölümünde şoke eden görüntü

Vatanım Sensin 2. sezon 32. bölümünde şoke eden görüntü

tarafından ker_def

Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölüm fragmanı Ya İstiklal Ya Ölüm
Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölüm fragmanına Cevdet’in dönüşü damga vurdu… Cevdet’in öldüğü ve Halit Ergenç’in çok farklı bir formatta diziye dönüş yapacağı iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı. Cevdet’in dönüşü de izleyicileri şoke etti aslında… O kadar kurşun yarasından sonra nasıl oldu da Cevdet yaşayabildi?

Kanal D’de 2. sezonuyla ekranlara gelecek olan Vatanım Sensin’in yeni sezon 32. bölümden ilk fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 2. sezon 32. bölüm fragmanında Cevdet artık Kurtuluş mücadelesinin ön saflarında yer alıyor.

Vatanım Sensin 32. bölüm fragmanında Cevdet’in son hali görülüyor. Vatanım Sensin’in sezon finalinde Cevdet, Yunan komutanları toplantı sırasında öldürmüştü. Dizinin son sahnesinde ise odaya giren diğer Yunan askerleri Cevdet’i kurşun yağmuruna tutmuştu.

Vatanım Sensin 2. sezon 32. bölüm fragmanında Cevdet’in bu saldırıdan yaralı olarak kurtulduğu ve hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkıyor. Cevdet aldığı yaralardan sonra güçlükle yürümeye başlıyor. Hastanedeki tedavisinden sonra ise ‘Ya İstikal Ya Ölüm’ diyerek kurtuluş mücadelesinin ön saflarında artık açık bir şekilde yer almaya başlıyor.

Cevdet, Türk milletinin özgürlüğü için mücadelesine devam ediyor.