Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin bu akşam yok! Yeni bölüm ne zaman?

Vatanım Sensin bu akşam yok! Yeni bölüm ne zaman?

tarafından zk zk

Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Kanalın yayın akışında olmayan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

Yılbaşı haftası olması nedeniyle pek çok dizi gibi ara veren Vatanım Sensin’in 40. bölümü 11 Ocak Perşembe günü ekranda olacak.

39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin son bölümde Tevfik’i öldürmek üzereyken kendisine gelen yardım teklifi ile anlaşma yapma kararı alan Cevdet son anda fikrini değiştirmişti. Dağıstanlı’nın ordu ile ilgili söylediği sözlerin ardından büyük bir şaşkınlık yaşayan Cevdet akıllıca bir plan yapmıştı. Peki, Cevdet’in Tevfik’e verdiği özel görevin yer alacağı Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı hangi gün ekrana gelecek? Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin bu akaşam neden yok? sourlarının yanıtlarını sizlerle paylaştık.

Azize’yi gördüğünü ve başına neler geldiğini Cevdet’e anlatmak isteyen Spiros, İngiliz ajan Charles Hamilton tarafından hedef haline gelir. Hamilton, milli mücadelenin gidişatı için Cevdet’in vazifesine devam etmesi gerektiğine inanır. Spiros’un hakikatleri Cevdet’e anlatıcak olmasını riske atamayan Hamilton, onu öldürmeye kalkar.

Cevdet, aylar sonra Tevfik ile ilk defa baş bala kalır. Yaptıklarının cezasını vermek isteyen Cevdet, onun Yanık Efe adıyla Dağıstanlı’nın yanında yer almasını kabullenemez. İşlediği suçlar yüzünden ilk defa intikam alma fırsatı yakalayan Cevdet, duyduğu gerçekler karşısında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını anlar.