Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisi 26. bölümünde büyük gelişmeler oldu!

Vatanım Sensin dizisi 26. bölümünde büyük gelişmeler oldu!

tarafından ker_def

vatanimsensin

Vatanım Sensin 26. Bölüm: Sevda Uğruna!

dizi.tv

Hayat bir döngü gibi ilerliyor aslında. Yapılanlar, yaşanılanlar ve geri dönüşler. Yaptığımız, adım attığımız her şey aslında gün geliyor çıkıyor karşımıza. Vatanım Sensin’de izlediğimiz gibi.

Rıza Bey İhanet Etmedi!
Mr. Hamilton ve Tevfik’in planları sonucu Mısır’dan gelen esir Türkler adı altında Rıza Bey’in oğlu Mahir getirildi. Amaçları oğlunu kullanarak Rıza Bey’in kendi yanlarında bulunmasını sağlamaktı. Böylelikle Rıza Bey’in Tevfik’in yanında bulunmasının gerçeklerini bu bölümde öğrendik. Rıza Bey oğlunun hayatını kurtarmak için Misak-ı Milli’nin Meclisten geçmesini engellemeyi kabul etti. Gerçekleri bilmeyen Cevdet ve Azize bu durum karşısında hayrete düştü. Ancak Kara Fatma Rıza Bey’in nasıl tevfik’in yanında yer aldığı gerçeğini Cevdet ve Yakup’a anlattı. Cevdet’in tepkisi ise, “Misak-ı Milli Meclis’ten geçecek!” oldu ve bu durum için planlar yapmaya başladılar.

Cevdet Yakup’a Selanik’te onu sırtından vuran kişinin Tevfik olduğunu söylüyor. Azize’nin boynundaki kolyeden buna emin olan Cevdet, Tevfik’e karşı var olan şüphelerinin artık gerçek olduğunu anladı. Bu sırada içeri Kara Fatma girerek yukarıda bahsettiğimiz gibi Rıza Bey gerçeğini söyledi. Cevdet ilk olarak Rıza Bey’in oğlunun bulunması gerektiğini ve Rıza Bey’in Meclis kürsüsüne çıkarak Misak-ı Milli’nin kabul edilmesini sağlaması gerektiğini söyledi. Cevdet’in “Bu milletin kaderi değişecek” derkenki kararlılığı gözlerinden okunuyordu.