Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisi 8 Şubat Perşembe 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin dizisi 8 Şubat Perşembe 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel’in yer aldığı Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 8 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Hatırlanacağı gibi önceki bölümde Tevfik karakterini Cevdet tarafından vurularak diziden çıkmıştı. Onur Saylak, artık dizide yer almayacak.

Vatanım Sensin’in 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cevdet, Azize’nin sakladığı sırlarının peşine düşüyor! Cevdet ve Azize kavuşmuş, aile yeniden bir araya gelmiştir. Bu sırada Filippos, Dağıstanlı ile Ankara arasında yaşananlardan cesaret alır ve büyük bir taarruz için son adımı atmak üzere harekete geçer. Türklerin, Yunan Ordusu’nu bu büyük savaşta bozguna uğratmasının tek yolu Cevdet’in, Filippos’a oynayacağı bir oyun olacaktır.

Ancak Azize ve Charles’ın, Cevdet’in görevini tehlikeye atmasına dair korkuları yeniden alevlenir, çünkü Cevdet karısının başına gelenlerle ilgili gerçekleri öğrenmeye çabalamaktadır. Cevdet büyük bir yol ayrımına gelmek üzeredir. Bu yol ayrımında onu bir yanda Azize’nin yaşadığı en büyük acının kaynağı, diğer yanda savaşın kaderini etkileyecek görevi beklemektedir.