Ana sayfa Sosyal Medya Vatanım Sensin dizisinde Pınar Deniz’in hatırlamak istemediği gece!

Vatanım Sensin dizisinde Pınar Deniz’in hatırlamak istemediği gece!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu olan Pınar Deniz, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi görüyor. Ancak zaman zaman farklı hesaplarda neler olduğunu görmek istiyor ama bunu da fake bir hesap üzerinden yapıyor.

Pınar Deniz, İbrahim Selim’in “Fake hesabın var mı?” şeklindeki sorusuna “Evet var” yanıtını verdi. Gizliden takip ettiği kişiler de bulunduğunu belirten oyuncu, “Aslında zorunda kalarak takip ettiğin arkadaşların oluyor ya. Bıdısının bıdısı, yanında ben seni takip ettim diyorum. Arada stalk yaptığım da oluyor” ifadesini kullandı.

Yer aldığı yapımlarda aldığı dersin ise kötü bir senaryoda oynamamak olduğunu anlatan Pınar Deniz, samimi sözleriyle göz doldurdu. Sosyal medyadan çok saçma yorumlar geldiğini anlatan Pınar Deniz, bir takipçisinin “Yüzüne ekmek banmak istiyorum” şeklinde gelen yorumu en saçma yorum olarak ifade etti.

Vatanım Sensin dizisinin sezon finalinde gecenin en hatırlanılan isminin kendisi olduğunu anlatan Pınar Deniz, “Halit abi en son şunu söylüyordu, ‘Sen bütün sene çalıştın, bunu hak ettin’ diyordu. Felaket bir durumdaydım. Tuvalete gideceğim, düz gittiğimi sanıyorum. Geri geri gidiyormuşum. Çat diye düştüm arkaya, Elbisem var üzerimde. Düştüm ve kaldım yerimde. Boşluğa bakıyorum. Böyle anılarım var” şeklinde konuştu.