Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’dan hayranları mest eden set paylaşımı!

İbrahim Çelikkol’dan hayranları mest eden set paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekibi 12. bölümün yani sezon finalinin çekimleri için bir araya geldi. Birkaç gündür sette çalışmalar devam ediyor. Dizinin ekibinden gelen paylaşımlar, setteki aile ortamını da anlatıyor. Hem Demet Özdemir hem de İbrahim Çelikkol, yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını adeta mest ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde önceki gün iki ünlü ismin birbirlerine sarılmış, gülümseyen pozları paylaşılmıştı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan bu paylaşımın ardından yeni bir paylaşım daha geldi.

İbrahim Çelikkol instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ile hayranlarını yine mest etti. Sosyal medyada bu paylaşımın etkisi büyük oldu. Özellikle de iki ünlü ismin samimiyeti, enerjileri ve uyumlarının çok iyi olduğuna yönelik değerlendirmeler yapıldı.

İbrahim Çelikkol’un bu paylaşımına özellikle de yabancı dizi hayranları büyük ilgi gösterdi. Farklı dillerde iki ünlü ismi onore eden birçok iltifat yapıldı. Demet Özdemir’in çiçekli elbisesi de çok beğenildi.

İşte o paylaşım:

@dogdugunevkaderindir @1demetozdemir #Set

İbrahim Çelikkol'dan hayranları mest eden set paylaşımı! 7