Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin final yaptı ama güzel haberleri gelmeye devam ediyor!

Vatanım Sensin final yaptı ama güzel haberleri gelmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrolünde yer aldı, birçok ünlü oyuncunun yan karakterlerde harikalar yarattığı Vatanım Sensin dizisi geçtiğimiz hafta final yaparak izleyicilerine veda etmişti.

Kanal D’nin son dönemde yaptığı en başarılı dizi olarak öne çıkan Vatanım Sensin, 2 sezon boyunca ekranda duygu seli yaşattı.

Dizi sayesinde Miray Daner, Kubilay Aka, Boran Kuzum ve Pınar Yıldız gibi çok kıymetli gençler popüler oldu ve yeni projeler için isimlerini duyurmayı başardı.

Türkiye’nin yük akı yapımlardan birisi olan Vatanım Sensin, yurt dışında da ilgi görmeye devam ediyor. Birçok ülkede yayınlanan dizi şimdi de Meksika’da ekranları süsleyecek.

59. bölümüyle birlikte ekrana veda eden Vatanım Sensin dizisinin yapımcılığını O3 Medya yaptı, dağıtımını ise Kanal D International üstlendi.

Vatanım Sensin final yaptı ama güzel haberleri gelmeye devam ediyor! 7

Dizi Meksika’da 18 Haziran’da başlayacak.

“Mi patria eres tú” ismiyle yayınlanacak diziyi ülkedeki Imagen Televisión yayınlayacak. Şimdiye kadar 50’den fazla ülkeye satılan Vatanım Sensin, Binbir Gece’nin ardından Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’i bir araya getirmişti.

VATANIM SENSİN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca Latin Amerika bölgesinde daha önce Arjantin (Telefe), Peru (América TV), Uruguay (Monte Carlo) ve Şili’ye (Mega) de satıldı.