Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin giderken, birilerini de götürmesin artık!

Vatanım Sensin giderken, birilerini de götürmesin artık!

tarafından zk zk

Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in finali yaklaşırken hemen hemen herkesin aynı temennileri var. Artık tarihteki zaferin yanı sıra Cevdet ve ailesinin iyi ve mutlu olduğunu da görmek istiyor izleyici.

Yeterince yürek yakan ölümler, can sıkan sorunlar, tüyleri diken diken eden anlar izleyenler, Vatanım Sensin’in sonunda başka bir son istiyor.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, bakın herkesin aklındaki bu konuyu nasıl değerlendiriyor:

“VATANIM SENSİN İÇİN TEMENNİLER…

Miralay Cevdet’in kalpak takıp aydınlık tarafa geçtiğini dosta düşmana ilan etmesiyle son çeyreğe giren “Vatanım Sensin” (Kanal D) sona doğru çok hızlı ilerleyecek…

Ve biliyorum bu hikayedeki son genel olarak mutlu hissettirse de bazı karakterler açısından bizi üzüleceğimiz sahnelerle yüzleştirecek…

Vatanım Sensin giderken, birilerini de götürmesin artık! 7

Temennilerle uğurlayacaksak eğer Cevdet, Cumhuriyet’in ilanı ve sonrasını görsün. Azize, Atina’ya giden Mehmet’e babasının gurur duyulacak her anını yazsın. Yüzbaşı Yakup ölmesin, rütbe üstüne rütbe kazansın. Yıldız aklı karışık bir kadın değil bir vatan kahramanının eşi olsun. Leon ve Hilal (çok zor da olsa) birlikte Alsancak kıyılarında tur atabilsin. Filipos, bu bölüm itibarıyla özlemini çektiği oğlu Aleksi’ye hızla kavuşsun. Ve İzmir’in dağlarında çiçekler hızla açsın. Nokta!”

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN