Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in Emine’si Esra Ruşan, TRT1 dizisine katıldı!

Vatanım Sensin’in Emine’si Esra Ruşan, TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Apartmanı dizisinin kadrosu yeni isimlerle güçleniyor… OGM Pictures imzalı dizinin herkesin dikkatini çekecek bir oyuncu kadrosuna sahip olması, iddiasını da ortaya koyması bakımından önemli bir detay.

Dr. Gülseren Buğdayıcıoğlu’nun gerçek bir hikayesinden uyarlanan dizinin kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi.. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola başrolleri paylaşıyor.

Yan roller için de önemli isimlerden oluşan bir kadro kurulmakta. En son bu kadroya katılan isim ise Vatanım Sensin dizisinde Emine olarak ekrana gelen, Atiye dizisinde de rol alan Esra Ruşan oldu…

Birçok projede rol almasına rağmen Vatanım Sensin dizisiyle tanınan Esra Ruşan, aynı zamanda Bergüzar Korel’in okul yıllarından arkadaşı. Ruşan, “Arkadaş denilemez artık kız kardeş” diyerek de Bergüzar Korel ile yakınlığını bir röportajında anlatmıştı.

Alper Saldıran, Atilla Şendil, Uğur Uzunel ve Açelya Devrim Yılhan’ın da dizinin ekibine katıldığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.