Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in Miralay Tevfik’i Onur Saylak harika işlere imzasını atıyor!

Vatanım Sensin’in Miralay Tevfik’i Onur Saylak harika işlere imzasını atıyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Geçtiğimiz 2 sezona damgasını vuran Kanal D dizisi Vatanım Sensin, Haziran ayında final bölümüyle izleyicilere veda etmişti.

Finali göremeyen isimlerden birisi Miralay Tevfik ve ardından da Yanık Efe olarak dizide yer alan Onur Saylak oldu.

Saylak, Şahsiyet dizisini çekmek için Vatanım Sensin’e bir nevi erken veda etmişti.

Cansu Dere, Haluk Bilginer ve Müjde Ar gibi iddialı isimleri buluşturan Şahsiyet dizisi, internet televizyonunda yayınlanmış ve çok beğenilmişti.

Onur Saylak dizinin yönetmenliğini yaptı ve takdirleri de kazandı.

Daha filmini de çeken Onur Saylak, birçok ödül kazanmıştı. İlk yönetmenlik denemesi ise 2015 yılındaki Orman filmi olmuştu. Saylak’ın hem Orman hem de Daha filmlerinin senaryosunu yazdığını da hazırlatmak lazım.

Şimdilerde ise Kürt Mantolu Madonna isimli Türk edebiyatının kült eserleri sinemaya uyarlanacak, yönetmen koltuğunda yine Onur Saylak var.

Oyunculuğu kadar yönetmenliği ile de konuşulan Saylak, kariyer planlamasını nasıl yaptı bilinmez ama kamera arkasında da çok başarılı olduğunu ispatladı.

Saylak’ın hayranları da haliyle soruyor, “Onur bey oyunculuğu bıraktı mı?’ diye… Bu sorunun henüz bir yanıtı yok…

Vatanım Sensin'in Miralay Tevfik'i Onur Saylak harika işlere imzasını atıyor! 7

ONUR SAYLAK KİMDİR?

12 Mayıs 1977 Ankara doğumlu olan Saylak, 2004 yılında Aşk Buraya Uğramıyor isimli diziyle ekran kariyerine başladı. Belki hatırlayanlar olacaktır Yabancı Damat dizisinde İhsan karakterine hayat vermişti.

Öne çıktığı yapım ise eski eşi Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Asi dizisindeki Tilki Ziya karakteri olmuştu.

Gönülçelen dizisinde Levent olarak da hatırladığımız Saylak, Sensiz Olmaz, Hayat Ağacı, Hatırla Gönül gibi dizilerde de rol aldı.
Vatanım Sensin, Saylak’ın ekranda oyuncu olarak yer aldığı son dizisiydi.