Ana sayfa Sosyal Medya Ve Aslı Enver’i dizilerde görmek isteyenlere güzel haber geldi!

Ve Aslı Enver’i dizilerde görmek isteyenlere güzel haber geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Aslı Enver, kariyerinde bir başka dönüm noktası olan İstanbullu Gelin dizisiyle de uzun yıllar anılmaya devam edecek. Enver, Süreyya karakteriyle rol aldığı dizide Özcan Deniz, İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar, Dilara Aksüyek, Salih Bademci ile kamera karşısına geçmişti.

Ekranın bu unutulmaz dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Aslı Enver, bir süre ara verdiği ekrana Babil dizisiyle dönmüştü. Halit Ergenç, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ile başrolde yer alan oyuncu, Babil dizisinin kısa sürmesi ile ekrandan uzun zamandır uzak.

Ve Aslı Enver'i dizilerde görmek isteyenlere güzel haber geldi! 9

Enver, son olarak Netflix için çekilen Sen Yaşamaya Bak isimli bir sinema filminde rol aldı. Kimi eleştirileri beraberinde getirse de özellikle yurtdışı yayınlarda büyük beğeni topladı Sen Yaşamaya Bak filmi. Böylece uluslararası alanda da kendisine ayrı bir yer edindi oyuncu.

Ve Aslı Enver'i dizilerde görmek isteyenlere güzel haber geldi! 10

Sen Yaşamaya Bak filmi Türkiye’de beklenen dikkati çekemese de Netflix’in gösterimde olduğu 75 ülkede trendlere girmeyi başarmıştı. Brezilya’da birinci, İsrail’de birinci, Kanada’da onuncu, Amerika’da beşinci, Fransa’da üçüncü, İtalya’da ikinci sıraya kadar yükselen film ile Aslı Enver de yabancı hayran sayısını çoğalttı.

Aslı Enver’in ekrandaki bir diziye dönüşünü ise hayranları merakla bekliyorlar. Sen Yaşamaya Bak filmi, takipçileri için büyük sürpriz olmuş ve en azından oyuncu ile bu şekilde hasret gidermişlerdi. Zaman zaman sosyal medyadan da paylaşımlar yaparak takipçilerini sevindiren Aslı Enver’in, bir televizyon dizisinde rol almasını merakla bekliyor hayranları.

Bu güzel haber ise kısa süre önce geldi! Henüz bir netlik yok. Kanal ya da diziyle ilgili detay da yok ancak kulislerde bir dizi ile ekrana dönmeye hazırlandığı konusunda Aslı Enver’in gündeme gelmesi, sosyal medyayı da hareketlendirdi!

Ve Aslı Enver'i dizilerde görmek isteyenlere güzel haber geldi! 11

Bir süredir, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar’ın da rol aldığı Sırça isimli tiyatro oyunu ile gündemdeydi oyuncu. Kapalı gişe oynayan oyunla beğeni toplayan Enver’in yakında televizyon dizisiyle döneceği dillendiriliyor şu sıralar…