Ana sayfa Sosyal Medya Ve bir dizi aşkı daha! Üç Kız Kardeş’in setindeki aşk, sosyal medyadan ortaya çıktı!

Ve bir dizi aşkı daha! Üç Kız Kardeş’in setindeki aşk, sosyal medyadan ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarının bu sezon hızlı çıkış yapan dizilerinden bir tanesi de Üç Kız Kardeş dizisi oldu. Sessiz sedasız geldiği ekranda bir anda hızla yükselen dizi, Salı akşamlarının reyting birincisi Destan’ı da tahtından etti.

Dram dolu hikayesi ile büyük beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisini takip edenler, Türkan ve Somer aşkına kilitlenmiş durumda. Ancak dizinin kamera arkasında bir başka aşk hikayesi ortaya çıktı!

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun yer aldıkları dizinin setinde yaşanan aşk, sosyal medyadan yapılan bir paylaşım ile ortaya çıktı!

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer ile aşk yaşayan Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal ve dizinin Mesut’u Demircan Kaçel’in setteki arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü, yaptıkları bir paylaşım sonrasında öğrenildi. İki oyuncunun bir süredir aşk yaşadıkları anlaşılırken, sosyal medyada da ‘bir dizi aşkı daha’ yorumlarıyla fotoğraf dizinin takipçileri tarafından paylaşılmakta.

Ve bir dizi aşkı daha! Üç Kız Kardeş'in setindeki aşk, sosyal medyadan ortaya çıktı! 53

Oyuncu çiftin kendi instagram hesaplarından birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşmaları sonrasında bu aşk da ortaya çıkmış oldu. Bir süredir sessiz sedasız süren ilişkilerini de böylece cümle aleme duyurmuş oldu ikili!

Nazlı Senem Ünal, instagram hesabından Demircan Kaçel ile bir fotoğrafını paylaştı ve mesaj olarak da ”Ve bir de aşk oldu” yazarak aşklarını ilan etti.

Bu paylaşım sonrasında da dizinin hikayesinin yazarı ve oyuncusu İclal Aydın ile birlikte bazı oyuncuların da fotoğrafı nazar boncukları emojisi ve kalpli emojilerle yanıt verdikleri görülmekte.

Bu arada aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi yakında sezon arası verecek.