Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisi final mi, devam mı? Hatice Şendil’in sözleri durumu ortaya çıkardı!

İyilik dizisi final mi, devam mı? Hatice Şendil’in sözleri durumu ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi, beklenen reytingleri alamıyor. Ancak yine de kanal diziye bir şans vermiş görünüyor ki hala ekranda. Pek çok dizi sezonu kapatırken ve yaz dizileri bir bir yayına girmeye başlarken İyilik dizisi ile ilgili alınacak karar da merakla bekleniyordu.

Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın yer aldıkları dizi, adı İyilik olsa da aldatma üzerine kurulu, entrikası ve dramı bol bir dizi olarak ekrandaki varlığını sürdürüyor. Diziye gelen kimi eleştirilere karşın oyuncuların performansları beğeni topluyor.

Bu arada en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterine hayat veren Hatice Şendil’in yeniden ekrana dönmüş olması da hayranlarını mutlu eden bir gelişme. 5 yıl boyunca ekranda uzak kalan oyuncunun iki sezondur dizilerde rol alıyor olması takipçilerini de sevindiriyor. Dolayısıyla İyilik dizisini de merakla takip ediyorlar.

İyilik dizisi final mi, devam mı? Hatice Şendil'in sözleri durumu ortaya çıkardı! 811

Zaman zaman yüzüne botoks yaptırdığı için de eleştiriler alıyor Hatice Şendil. Doğallığının bozulması nedeniyle hayranlarının eleştirdiği oyuncu, dizi için saçlarının rengini de değiştirerek farklı bir imaj edindi.

Dün akşam 7. bölümü ile ekranlara gelen dizinin akıbeti de merak konusu. Reytingleri beklentilerin altında kalıyor. Ortalamanın biraz altında olan reytinglerine karşın bir izleyici kitlesi oluşturmayı da başarmış görünüyor. Fox TV’nin dizi için alacağı karar ise merak konusuydu.

İyilik dizisi final mi, devam mı? Hatice Şendil'in sözleri durumu ortaya çıkardı! 9

Düşük reyting alan dizinin final kararını bekleyenler için Hatice Şendil’in bir röportajındaki sözleri şaşırtıcı oldu! Magazincilerle karşılaşan oyuncu, “Çalışıyorum, yoğun devam ediyor. Sezon finali yapacağız, az bir süre kaldı. Set, ev, Can öyle geçiyor günler” sözleriyle dizinin akıbetini de ortaya koymuş oldu!

Oyuncunun sözlerine bakılırsa dizi sezon finali yapacak. Bu da demek oluyor ki bir sonraki sezon için Fox TV diziye şans tanımış görünüyor. Hikayede yapılacak ve izleyicinin ilgisini çekecek yenilenmelerle birlikte dizinin ikinci sezonunda yeni bir fırsatı değerlendirip dikkatleri çekmesi mümkün. Zaten bu değişimin izleri de 7. bölümde verildi. Neslihan’ın Murat’ın yaptıklarından sonra büyük bir değişim yaşaması dikkatleri çekmekte. İzleyici, bundan sonrasını merakla bekliyor…