Ana sayfa Sosyal Medya Ve Doğa Rutkay yeni programına başladı! İşte Çocuktan Al Haberi için ilk pozlar…

Ve Doğa Rutkay yeni programına başladı! İşte Çocuktan Al Haberi için ilk pozlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay, bilindiği gibi uzun yıllardır Güldür Güldür Show ile ekranlara gelmekte. Rutkay’ın yeni sezonda da yine programa devam edeceği düşünülüyor. En azından aksi yönde bir açıklama yok! Bu süreçte ise yeni bir programla daha ekrana geleceği ortaya çıkmıştı.

Rutkay, televizyon ekranlarının sevilen eğlence programı Çocuktan Al Haberi ile Show TV’de olacak. Kanalın vazgeçilmez programını daha önce Evrim Akın sunuyordu. Bu kez bayrağı Doğa Rutkay aldı. Bir süredir sosyal medyadan takipçilerine bir sürprizi olduğunu söylemekteydi oyuncu.

Sonunda bu sürprizin Çocuktan Al Haberi programı olduğu ortaya çıkmıştı kısa bir süre önce. Doğa Rutkay, geçtiğimiz haftalarda yaz tatilini geçirdiği Alaçatı’dan dönmüştü. Öncesinde, yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, Okan Bayülgen’in yıllarca sağ kolu olarak görülen Yapımcı Reyhan Tüysüz’ü etiketlemesi dikkat çekmiş ve sürpriz bir projesi olduğu anlaşılmıştı. Baklayı ağzından çıkaran Doğa Rutkay, ayağının tozuyla geldiği İstanbul’da ekiple buluştu.

Ve Doğa Rutkay yeni programına başladı! İşte Çocuktan Al Haberi için ilk pozlar... 9

Program için hazırlıklara başladıklarını paylaşan oyuncu, programın çok kısa bir zaman sonra ekrana geleceğini duyurarak takipçilerinden de çocuklarının videolarını göndererek programa katkıda bulunmalarını istemişti. Doğa Rutkay’ın programı heyecanla bekleniyor.

Rutkay, son yaptığı paylaşımda ise program çekimlerinden kareleri yayınladı. Takipçileriyle instagram’dan stüdyo çekimlerini paylaşan oyuncu, izleyicisini de şimdiden merakta bıraktı…

İkiz annesi olan Doğa Rutkay’ın Çocuktan Al Haberi’nin yeni sunucusu olarak ekrana gelmesi heyecanla bekleniyor…

İşte çekimlerden ilk kareler…

Ve Doğa Rutkay yeni programına başladı! İşte Çocuktan Al Haberi için ilk pozlar... 10

Ve Doğa Rutkay yeni programına başladı! İşte Çocuktan Al Haberi için ilk pozlar... 11