Ana sayfa Sosyal Medya Vay Vay… Demet Özdemir’de ne cevherler varmış! İzlemeyen kaçırır!

Vay Vay… Demet Özdemir’de ne cevherler varmış! İzlemeyen kaçırır!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin gözde genç oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük dikkat çekiyor. Oyuncu, No:309 dizisinin ardından kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşatan Erkenci Kuş dizisiyle ekrana gelmişti. Can Yaman ile iyi bir ekran uyumu yakalayan oyuncu, bu kez romantik komedi dışında bir başka dizide rol almak istemişti.

Geçtiğimiz yıl tv8’in dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelen oyuncu, en az romantik komedideki kadar dramda da başarılı olabileceğini cümle aleme kanıtlamış oldu! İbrahim Çelikkol ile ekran uyumunu da yakalayan genç ve başarılı oyuncu, yaz döneminde ise bol bol tatil yaptı.

Mart ayında ara verilen dizinin Mayıs sonunda sezon finali için sete giden Demet Özdemir, uzun süre pandemi nedeniyle kaldığı İstanbul’dan Bodrum’a gitti. Arkadaşlarıyla ve ailesiyle tatil yapan Demet Özdemir, şu sıralar İstanbul’da ve dizisinin yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bu arada tatil sürecinde verdiği bikinili pozlarla ilgili ‘kilo aldı’ şeklinde yorumlar da yapılan oyuncu, formunu koruduğunu başka fotoğraflarla ortaya koysa da sporu da bırakmadı! Hem spor hem de eğlence için de başka bir yol tercih etti oyuncu bu kez.

Dans eğitmeni Onur Alp Sancaktar ile dans etmeye başlayan oyuncu, bir videosunu da instagram sayfasından paylaştı. Hayli eğlenceli anlara sahne olan videoda Demet Özdemir’in dans konusunda da oldukça yetenekli olduğu ortaya çıktı!

İşte Özdemir’in o dans videosu:

Biz biraz eğlendik ???? @onuralpsancaktar seninle dans etmek çok eğlenceli ⭐️ Şahanesin …E zaman varken biraz dans etmek hiç fena fikir değil ????