Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Neslihan Atagül duyurdu, fanlar uçtu! Gecenin Ucunda dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayında!

Ve Neslihan Atagül duyurdu, fanlar uçtu! Gecenin Ucunda dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayında!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tüm yaz konuşulan bir diziydi Gecenin Ucunda. En son Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara gelen Neslihan Atagül’ün başrolünde yer alacağı öğrenilince büyük dikkat çekmişti. Dizide oyuncunun partnerinin kim olacağı da uzun süre konuşulmuş ve sonunda aynı zamanda yapım ortağı olana eşi Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün Gecenin Ucunda dizisi için birlikte kamera karşısına geçecekleri öğrenilmişti.

Yeni sezonunun iddialı yapımlarından birisi olacağı da kulislerde konuşulan dizi, Star TV’de ekrana gelecek. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin çekimleri ise geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Yeni sezonda ekrana damga vuracağı sözleriyle lanse edilen dizi, izleyicinin beklentisini yükselttiği bir yapım. Çekimlerin başladığı günlerde doğum gününü de kutlayan Neslihan Atagül’e sette bir pasta ile sürpriz de yapılmıştı. Heyecanın katlandığı diziden gelen son haber ise yine Atagül’den geldi…

Ve Neslihan Atagül duyurdu, fanlar uçtu! Gecenin Ucunda dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayında! 7

Peride Celal’in aynı isimli çok beğenilen romanından uyarlanacak olan Gecenin Ucunda dizisinde, mücadele içinde bir aşkın hikayesi anlatılacak. Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçecek olan dizinin hem yapımcı ortağı hem de başrolleri olarak iki oyuncu büyük bir sorumluluk da yüklenmekte.

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği dizinin çekimlerinin başlamasından sonra merak da artmıştı. İzleyenlerin heyecanla bekledikleri tanıtımın ise bu akşam yayınlanacağını bizzat Neslihan Atagül duyurdu. Yaklaşık 10 gündür yapılan çekimler sonrası ilk tanıtımın ekrana gelecek olması, özellikle sosyal medyada Neslihan Atagül hayranlarını hem şaşırttı hem de çok mutlu etti.

Atagül, sosyal medyadan arkasına tüm ekibi alarak yayınladığı videoda “Gecenin Ucunda ilk tanıtımımız bu akşam Star TV’de yayınlanıyor. Hadi siz de bizim heyecanımıza ortak olun” diyerek izleyenleri bu akşam Star TV ekranına çağırdı…

Senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’un yazdıkları dizinin kadrosunda ayrıca Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal da yer almakta.

STAR TV ekranında seyirci ile buluşmaya hazırlanan ‘Gecenin Ucunda’, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.