Ana sayfa Sinema Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur’u sinemada kaçıranlara müjde!

Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur’u sinemada kaçıranlara müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en sevilen yıldızlarından Hazal Kaya ve Onur Tuna Benden Ne Olur isimli bir sinema filminde bir araya gelmişti. Pandemi döneminin kurbanı olan ve çekildikten sonra uzun süre vizyona girmeyi bekleyen film en sonunda sinemalarda izleyiciyle bir araya gelmişti. Filmi sinemada izleme fırsatı bulamayanlara güzel bir haber var.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’ya Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci’nin eşlik ettiği Benden Ne Olur filminin yayın hakkın Disney Plus tarafından satın alındı. Bu romantik komedi 29 Temmuz’da Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak.

Med Yapım tarafından çekilen ve yayınlanması yılan hikayesine dönen Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021’de yayınanacağı açıklanmıştı ancak yine ertelenmişti. Film en sonunda Ocak 2022’de vizyona girmişti.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur’u sinemada kaçıranlara müjde! 7

Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu Murat ve Emrah Kaman’a ait. Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün gerçekleştirdiği Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor.

Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın “senden hiçbir şey olmaz Sertab” demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve “benden ne olur” herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.