Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi!

Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, sezon finaliyle herkesin kafasında pek çok soru işareti bırakarak yaz arası vermişti. Dizi, ilk yayınlandığı günden sezon finaline kadar büyük bir ilgiyle izlendi. Pazar akşamları yayınlanan ve Kanal D’nin sezondaki en büyük çıkışı yapan dizilerinin başında gelen Yargı’nın yeni sezonu merakla bekleniyor.

Dizinin her bölüm sonunda izleyenleri çok şaşırtan finallerle bitişi, soruların hızla yanıt bulması, izleyenleri yormayan akıcılığı ile birlikte olay örgülerinin detaylı kurgulanışıyla Yargı, yeni sezonda da yeni bölümleri merakla beklenen yapımların başında geliyor.

Yargı’nın tüm oyuncuları, rollerin hakkını verirken, kamera arkasında yer alan Yönetmen Ali Bilgin’den başlayarak tüm ekibin katkısı tartışılmaz başarısında. Fakat bir başka isim var ki en az başrol oyuncuları kadar çok konuşuluyor ve öne çıkıyor; dizinin senaristi Sema Ergenekon…

Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda imzası bulunan Ergenekon’un, hikayeyi oluştururken büyük bir titizlikle çalıştığını, mahkeme salonlarında mesai harcadığını, iki yıl boyunca hukuk konusunda danıştığı kişilerin de katkısıyla diziyi yazmaya başladığı biliniyor.

Ünlü senarist, geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel ve Şükran Ovalı ile ayrı ayrı yaptığı paylaşımlarla tatilde olduğunu ve dinlendiğini göstermişti. Sema Ergenekon’un plajda Şükran Ovalı ile fotoğrafı, Yargı dizisini bekleyen hayranları için çalışmaların henüz başlamadığı detayını da ortaya koyuyordu.

Ancak Sema Ergenekon, son yaptığı paylaşımla çalışmalara artık başladıklarını gösterdi. Sezonda yepyeni sürprizlerle izleyici karşısına gelmeye hazırlanan Yargı’nın yeni bölümleri için yazım aşamasına geçildiğini de göstermiş oldu Sema Ergenekon…

Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi! 10

Aynı zamanda dizide Eren Komiser’i oynayan Uğur Aslan’ın da eşi olan ünlü senarist Sema Ergenekon, instagram sayfasından ‘Yeni sezona hazırlık’ notuyla ilk paylaşımını yaptı. Senaryo yazmakta olduğu görülen Ergenekon, daha sonra aşağıdaki paylaşımıyla çalıştıklarını ortaya koydu…

Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi! 11

Kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in de yer aldıkları Yargı’nın ikinci sezonu için geri sayım başladı!

İzleyenleri heyecanlandıran bu paylaşımlardan sonra kısa sezon finaline hatırlayalım…

Zafer cinayetinin çözülmesinin ardından  Ceylin ve Igaz evlendiler. Ancak son sahnede yer alan bazı görüntüler ve konuşmalar sonrası, Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü ortaya çıktı! Sezon finaline doğru giden son bir kaç bölümde 6 ay sonrasının yer aldığı sahneler merak konusu olmuştu. Bu kısa sahneler birleşerek final bölümünde daha ayrıntılı bir şekilde yayınlandı. Elinde kanlı bir bıçakla görünen Ceylin, ofisine sığınıyordu.

Bu sırada Eren Komiser de onu kovalıyordu. Elindeki bıçağı bir saksıya saklayan Ceylin, kapıyı kıran Eren’in kendisini Adli Tıp’a götürmesi sırasında şok ve üzüntü içinde ağlıyordu. Bu sırada olay yeri incelemenin çöp konteynırında arama yaptığı görülüyor, alınan parmak izinin Ceylin’e ait olduğu ortaya çıkıyordu. Ceylin’in elindeki evlilik yüzüğünden alınan kan örneği dikkat çekerken, emniyete gittikten sonra da itiraf edeceğini söylemesi ayrıca şaşırtmıştı.

Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi! 12

Sezon finalinde Eren’in Ceylin’e sert davranışı dikkat çekmişti. Eren’in çok üzgün olduğu da çok sevdiği birinin öldüğü izlenimini uyandırıyordu. Sezon finalinde bu sahne baştan alındı ve devamı da geldi. Eren, emniyette sorguladığı Ceylin’e “Bir de bana anlat bakalım” diyerek “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” diye sordu! “Nasıl yaptın, nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?” sözleriyle herkesi şoke etti!

Ve Yargı dizisinden beklenen haber geldi! 13

Öldürülen kişinin Ilgaz olduğu anlaşılırken, olayların nasıl ve neden buraya kadar geldiği ise büyük merak konusu oldu. Çok mutlu olan ve yeniden evlenen Ceylin ve Ilgaz’ın hikayesi, geriye dönülerek devam edecek anlaşılan ve bu 6 ay içinde neler olduğu, Ceylin’in neden Ilgaz’ı öldürdüğü, bu kadar sevdiği adama neden kıydığını da yeni sezonda hep birlikte izleyeceğiz…