Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da bu sahneyi göremezsiniz! Burcu Biricik, tatilde bakın kiminle buluştu?

Camdaki Kız’da bu sahneyi göremezsiniz! Burcu Biricik, tatilde bakın kiminle buluştu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin iki sezondur ekrana gelen dizisi Camdaki Kız, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan konusu ile çok sevildi. Dramatik bir hayatı olan Nalan karakterine, başarılı oyuncu Burcu Biricik hayat veriyor. Dizinin sevilmeyen karakteri Feride’yi ise usta oyuncu Nur Sürer oynuyor.

Nalan’ın annesi Feride’den çektikleri, diziyi takip edenlerin kimi zaman saçını başını yolduruyor! Kızını doğum sırasında kaybeden ve torununu kendi kızı diye büyüten, ona çektirmediği azap kalmayan Feride, sonunda bir tecavüz sonucu dünyaya gelen Nalan’a torunu olduğunu söylemişti.

Nalan ve Feride arasında yaşanacaklar dizinin yeni sezonunda da çok konuşulacak. Hikayede, aile içi yaşanan bir tecavüz sonucu dünyaya gelen Nalan’ın, anneannesi Feride tarafından, dünyadan koparılmış, çok katı kurallar içinde büyütüldüğü, ruhunda derin travmalar yaşamasına neden olduğu biliniyor.

Feride ve Nalan’ın bundan sonra neler yaşayacaklarını izleyip göreceğiz ama karşılıklı anne-kızı oynayan, biri genç kuşağın çok başarılı ve sevilen ismi Burcu Biricik, bir diğeri de Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nur Sürer oluncu, izlenmeye doyulamayan sahneler ortaya çıkıyor.

Camdaki Kız'da bu sahneyi göremezsiniz! Burcu Biricik, tatilde bakın kiminle buluştu? 8

Nur Sürer ve Burcu Biricik, sezon finalinin çekimi öncesinde, Camdaki Kız dizisinin yapım şirketi OGM Pictures tarafından düzenlenen bir kaç günlük Kıbrıs seyahatinde de tüm oyuncularla birlikte yer almışlardı. Biricik’in ustasına olan sevgisi ve saygısı da birlikte yaptığı paylaşımlara yansıyor.

İki oyuncu bu kez, sezon finalinden sonra tatilde de bir araya gelmişler. Burcu Biricik, Camdaki Kız’da izleyicinin muhtemelen hiç göremeyeceği sıcak bir buluşma, samimi gülümseme ve sevgi dolu pozlarını instagram sayfasından paylaştı…

Camdaki Kız'da bu sahneyi göremezsiniz! Burcu Biricik, tatilde bakın kiminle buluştu? 9

Biricik, dizide annesine hayat veren Nur Sürer ile buluşması için “Kavuştuk canımlaaaa” notuyla, usta oyuncuyla buluşmalarını kalp emojileriyle paylaştı…