Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi reyting sorununu aşabilirse, asıl dikkat çekmesi gereken unsurlar öne çıkacak!

Veda Mektubu dizisi reyting sorununu aşabilirse, asıl dikkat çekmesi gereken unsurlar öne çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisinin geçen hafta pazartesi günü yayınlanan ilk bölümde elde ettiği reytinglerin, artması yönünde bir beklenti var. Şayet bu artış gerçekleş ise 2023 yılının hayal kırıklığı yaşatan ilk büyük projesi olacaktır.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi bugüne kadar ortaya koydukları projelerle çok güçlü bir duruş sergileyen 3 önemli ismin yer aldığı bir dizinin çok daha fazla izleyiciyi etkilemesi beklenirdi.

Özellikle gençler arasında çok popüler hale gelen Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ikilisinin de aynı dizide buluşması güçlü bir sinerjiyi meydana çıkardı. Veda Mektubu dizisinde hikaye kadar dizinin içindeki farklı detaylar da aslında ilgi gösterilmeyi hak ediyor.

Oyunculuk performansları ile karakter ile oyuncu uyumunun güçlü olması gibi önemli konular da dizinin sahip olduğu farklar olarak nitelendirilebilir.

Veda Mektubu dizisi reyting sorununu aşabilirse, asıl dikkat çekmesi gereken unsurlar öne çıkacak! 9

Ancak bir de dizi ekibinin arka planda yoğun bir çalışma ile oluşturduğu kostümler ve styling detayı da öne çıkmayı hak ediyor.

Gerçekten de diziyi izleyen özellikle kadın izleyiciler, kostümleri bir hayli beğendi. Kadın oyuncuların üzerlerindeki kıyafetleri soranlar sosyal medyada dikkat çekti.

Dizinin sanat grubu da bu kostüm ve styling oluşturma aşamasında çok yoğun bir çaba ortaya koymuşa benziyor. Hikayedeki karakterlerin burçlarına göre renk ve kostüm seçimi tasarlandığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

500’ün üzerinde kıyafet ile dizinin oyuncuları için çok güçlü bir çalışma yürütüldü. Bu çalışmanın yansıması da diziyi izleyenleri daha ilk bölümden etkiledi.

Veda Mektubu dizisi reyting sorununu aşabilirse, asıl dikkat çekmesi gereken unsurlar öne çıkacak! 10

Canlı renkler giyen Rabia Soytürk gençlik enerjisini yayarken, Nurgül Yeşilçay ise kırmızı, siyah ve beyaz renklerle öne çıkan kıyafetler giyiyor.

Bennu Yıldırımlar’ın karakterinin yansıması olan lacivert ve ekru tercihleri ile geleneksel bir anne vurgusu yapılıyor.

Selim Bayraktar ve Emre Kıvılcım’ın takım elbiseleri de şık ve izleyenlerin dikkatini çekiyor.

Veda Mektubu dizisi reyting sorununu aşabilirse, asıl dikkat çekmesi gereken unsurlar öne çıkacak! 11

Her karakter için özenle yapılan bu styling çalışmasının dikkat çekmemesi imkansız. Ancak bir de reytingler iyi gitse ve ilerleyen bölümlerde dizinin hikayesi daha çok izleyiciyi ekrana çekse, her şey yoluna girecektir.