Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu setinde gelen poz, Rabia Soytürk hayranlarını uçurdu!

Veda Mektubu setinde gelen poz, Rabia Soytürk hayranlarını uçurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Duy Beni isimli gençlik dizisinde Ekim karakteriyle ekrana gelmişti Rabia Soytürk. Genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi olan Soytürk, yaz aylarında başlayan ve sezonda da devam eden dizisiyle büyük dikkat çekmişti.

20 Bölüm süren dizi Kasım ayında veda ederken, kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Rabia Soytürk ise yeni bir dizi için kolları sıvadı! Kadrosunda Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar gibi iki deneyimli ismin yer aldığı dizide ayrıca usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da bulunuyor. Rabia Soytürk ise Veda Mektubu dizisinde Emre Kıvılcım ile partner olacak.

Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım, şu sıralar Veda Mektubu isimli dizinin hazırlıklarını sürdürüyorlar. Bir süre önce senaryo çalışmaları başlayan dizi heyecanla beklenirken ikiliden bir fotoğraf düştü sosyal medyaya.

Veda Mektubu setinde gelen poz, Rabia Soytürk hayranlarını uçurdu! 7

Birlikte okuma provalarında olan iki oyuncu, sevimli bir köpekle eğlenceli anlarından bir karede görülüyorlar. Birlikte yeni rollerine hazırlanan iki oyuncunun keyiflerinin yerinde olduğu da anlaşılıyor. İki oyuncunun yeni dizideki karakterleri heyecanla beklenirken, partnerlikleri de ayrı bir merak konusu.

Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Eleman, Kerem Alp Kabul ve Elif Uslusoy gibi isimlerin de yan rollerde yer aldığı dizi, yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocukları üzerinden gelişecek hesaplaşmayı ekrana getirecek.

Senaryosunu, güçlü kalemi ile bilinen Deniz Akçay’ın yazacağı ve yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yapacağı dizi, Kanal D ekranlarında yayınlanacak.