Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı’ndaki partnerinden geldi!

Merve Dizdar’ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı’ndaki partnerinden geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Ömer, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrandaydı. Bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak olan dizi, izleyenler tarafından beğenilirken, dizide ön plana çıkan rollerden birisi de Nisa karakteri oldu.

OGM Pictures imzalı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği dizi, Netflix’te yayınlanan İsrail dizisi Shitsel’den uyarlanmakta. Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı Ömer’de Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay ile birlikte Merve Dizdar da dikkat çeken bir rolle ekrana gelmekte.

Yıllar sonra terkettiği mahallesine dönen ve camii hocasının oğlu Ömer’e aşık olan Gamze’yi Gökçe Bahadır, Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in babası Reşat’ı Barış Falay ve Ömer’in 5 çocuklu ablası Nisa’yı da Merve Dizdar oynuyor. Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner’in de yer aldığı dizide Merve Dizdar, bir kez daha kendisine hayran bırakıyor!

Merve Dizdar'ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı'ndaki partnerinden geldi! 34

Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Merve Dizdar, ekrandaki şöhretini Masumlar Apartmanı dizisi ile kazandı. TRT1’de iki sezon süren ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan dizide oynadığı Gülben karakteriyle izleyenler tarafından çok sevildi. Başarılı oyunculuğu ile büyük takdir gören Dizdar’ın bu dizide ablası rolünde yer alan Ezgi Mola ile dostluğu da herkesin malumu artık.

İki başarılı oyuncu, karşılıklı sahneleri ile adeta döktürürken, Gülben ve Safiye olarak hafızalara kazındılar. Merve Dizdar’ın oyunculuğunu konuşturduğu Masumlar Apartmanı’nın ardından Ömer ile yeniden ekrana dönüşü ise çok farklı oldu! Ezgi Mola da rol arkadaşına olan desteğini sosyal medyadan böyle gösterdi…

Merve Dizdar'ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı'ndaki partnerinden geldi! 35

Bu kez ailesinin istemediği bir adamla evlenen ve 5 çocuğuyla terkedilen Nisa karakteri olarak ekranda. Dizdar, Ömer dizisinin daha ilk bölümünde herkesin hayranlığını bir kez daha kazanmayı başardı! Oyunculuğuyla izleyenlere gerçekten 5 çocuklu, mutsuz evliliğinde ezilmesine karşın ayakta durmaya çalışan, hüzün dolu hikayesiyle herkesin içini yakan Nisa olduğuna inandırdı oyuncu.

Merve Dizdar'ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı'ndaki partnerinden geldi! 36

Bir röportajında senaryoyu ilk okuduğunda Nisa’nın çok güçlü bir karakter olduğunu ve çok zor bir hayat yaşadığını belirten Merve Dizdar, “Eşinin kendisi beş çocukla bırakıp gitmesine asla inanmadığını gördük mesela… Bu bir şokun etkisi, gerçekten çok sevdiği birinin ona bunu yapmasına inanamıyor. Beş çocuğunun sorumluluğunu almış güçlü, inandığı şeylerin peşinden gidebilen bir kadın Nisa” sözleriyle anlatıyor karakterini.

Merve Dizdar'ı Ömer dizisinde görenler şaşırdı, ilk tebrik ise Masumlar Apartmanı'ndaki partnerinden geldi! 37

Nisa, Ömer dizisinin öne çıkan ismi olmayı başardı ilk bölümde. Bu durumun en büyük nedenlerinden birisi de Merve Dizdar’ın duru, gerçekçi, doğal oyunculuğu. Pek çok izleyici sosyal medyada “Bizi 5 çocuklu bir kadın olduğuna inandırdı! Yüzündeki ifade, duruşu, tavrı ile sanırsın gerçekten Nisa” ifadelerini kullanıyorlar.

Merve Dizdar, ekrana Ömer dizisi ile yine çok güçlü bir şekilde dönerken, kariyerinde bu dizinin yerinin de çok farklı olacağını ortaya koydu daha ilk bölümden!