Ana sayfa Dizi İzle Ayşenur, hediye aldığı vazoyu parçaladı ve ortalık karıştı! Gelinim Mutfakta 124. Bölüm İzle

Ayşenur, hediye aldığı vazoyu parçaladı ve ortalık karıştı! Gelinim Mutfakta 124. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 124. Bölümde Ayşenur, eşi ile olan resim ve bebeğinin patiğini çöpe attığını söyleyen Ezgi’ye, hediye aldığı vazoyu yere atarak çok sert bir tepki verdi! Videodan o anları izleyebilirsiniz…

Ayşenur, mutfağa geldiğinde eşi ile çekilmiş fotoğrafın olduğu çerçeveyi ve bebeğine ait patiğin yerinde olmadığını gördü. Aramaya başladığı sırada Ezgi “Çöpe attım!” diyerek dikkatleri üstüne çekti. Bu cevaba çok şaşıran Ayşenur sebebini sordu. Ezgi önceki bölümde yaşanan vazo kırma olayını hatırlattı. Ayşenur, tüm çöp bidonlarında eşyalarını aradı. Bulamayınca da çok sinirlendi ve Ezgi’ye özür amaçlı aldı vazoyu stüdyonun ortasına fırlatarak kırdı. Bu andan itibaren gerginlik giderek arttı. Karşılıklı seslerinde yükseldiğini duyan Fatih Ürek stüdyoya geldi. Olayı anlamaya çalıştı ve onlara müdahale etti. Kaynanalar odasında olayı şaşkınlıkla izleyenler Ezgi’nin yaptığını doğru bulmadılar ve onu kınadılar…

Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de ekrana geliyor

Pazartesi günü, Kanal D ekranında yeni bir yarışma programı izleyicisi ile buluştu: Gelinim Mutfakta!

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yapacağı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışmakta.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışmakta.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana geliyor.