Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm sezon finali öncesi büyük tartışma!

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm sezon finali öncesi büyük tartışma!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında önümüzdeki sezon da yayınlanma vizesi alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finali merakla bekleniyor.

Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrolündeki dizinin sezon finali 5 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star Tv ekranında olacak.

32. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Serhen-Merve ve Oya üçlüsünün ilginç bir kavgasına şahit olacağız. Merve, Oya’nın yanında hiç bir şekilde Serhan’dan vazgeçmeyeceğini söylerken, Oya son kozunu oynuyor ve kazada Merve’nin kendisini ölüme terkettiğini söylüyor.

İçine ilaç konulan bir bardak limonata, garsonun elinde birine gidiyor ama kime gitti anlamıyoruz! Taylan’ın Merve’nin boğazını sıktığı görüntüler ise heyecanı doruğa çıkaracak cinsten!

Herkesin birbirini öldürme teşebbüsünü göreceğimiz ve sonunda birinin öleceği ilginç bir bölüm bekliyor izleyiciyi. Üstelik 2. bir cinayet daha var!

KİM ÖLECEK TARTIŞMASI?

İzleyicilerin sezon finaliyle ilgili yorumlarına bakıldığında ise en büyük tartışmanın kimin öleceğine yönelik yapıldığını gözlemlemekteyiz.

Ters köşe yapması ile bilinen dizide kimin öleceğine yönelik ciddi bir ipucu şu ana kadar verilmedi..

Her şey 5 Haziran Salı günü belli olacak.

Ancak izleyiciler bazı öngörülerde bulunmakta…

Ölmesi en çok beklenen isim Elif…

Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm sezon finali öncesi büyük tartışma! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ancak bazi izleyiciler Merve karakterinin de ölebileceği düşüncesinde…

Neler olacağı hakkında kimsenin elinde ufak bir tüyo bile yok.

Yani sezon finali büyük ilgi ile izlenecektir.

32. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Her şey açığa çıkıyor! Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

O pencereden düşenin kim olduğunu nihayet öğreneceğiz