Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’den sonra başka dizide oynamamıştı! Yeni dizisiyle dönüyor!

Ufak Tefek Cinayetler’den sonra başka dizide oynamamıştı! Yeni dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 2017-2018 yılları arasında yayınlanmıştı. Dizi, ilginç konusu ile dikkatleri çekerken, aynı zamanda dört başarılı genç kadın oyuncunun da başrolde yer alması ile de beğeni toplamıştı.

Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tulin Özen ve Bade İşçil rol alıyordu. Aynı mahallede yaşayan 4 kadın, yaşanan cinayetler sonrası başlarından geçen olaylarla ilginç maceralara sürükleniyordu. Dizide rol alan isimlerden Bade İşçil, ardından Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol aldı yalnızca.

2018 yılında ekrana veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra Aşk 101’deki oyunculuğu ile de beğeni toplayan Bade İşçil, bir süre ara verdiği setlere yeniden döndü! İddialı bir dizide yer alan oyuncu, tercihini yine dijital bir projeden yana kullandı.

Aslında Özgürsün isimli dizide Deniz Çakır ile başrolde yer alan Bade İşçil, şu sıralar yoğun bir tempoda dizi için çalıştıklarını anlattı.

Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisinde bu kez Belgin isimli bir karakterle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor Bade İşçil. Yoğun geçen setin kendisini yorduğunu saklamayan oyuncu, “Ölüyorum, çok yoruldum. Çekimler bitsin diye dua ediyorum. Yoğun çalıştık biraz, o yüzden. Kısa süre ama dijitalde öyle oluyor. Bu da bir tecrübe oldu.”

Bade İşçil’in samimi bir dille yaptığı bu açıklama, dizinin zorlu bir tempoda geçtiğini göstermekte. Oyuncunun sözleri, merakları da arttırıyor bir yandan! Bu arada oyuncu, işin sonuna geldiğini de ifade etmekte.

Ufak Tefek Cinayetler'den sonra başka dizide oynamamıştı! Yeni dizisiyle dönüyor! 60

Her ne kadar son iki dizi tercihini dijitalden yana kullanmış olsa da özellikle bir tercih olmadığını belirtmekte oyuncu. Hayranları başarılı oyuncuyu televizyon ekranlarında ne zaman görecek henüz belli değil ancak Netflix abonesi olanlar, yeni dizisiyle oyuncuyu izleme fırsatı edinecekler.

Pandemi döneminde özellikle ailesi ile vakit geçiren oyuncu, biraz da bu nedenle uzak kalmış setlerden. Rol aldığı Aslında Özgürsün dizisinde biri evli diğeri bekar iki genç kadının hayalleri ve gerçek hayat arasında sıkıştığı bir hikayenin anlatıldığını da belirten Bade İşçil, ortaya güzel bir iş çıktığını da ekliyor.

-“Proje çok güzel bir proje bence. Kadınların hayatını anlatıyoruz. Onlara belki ışık tutacak bir konu işleniyor. Aslında birçok kadının hayatı yaşama şekli, neler oluyor onun gibi bir şey” diye konuşan oyuncunun, kadınlara yönelik dizileri başlatan akımın Ufak Tefek Cinayetler ile oluştuğunun da özellikle altını çiziyor.

Bade İşçil’in röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…