Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılsak da Beraberiz dizisinin Berna’sı Janset’in büyük dönüşü!

Ayrılsak da Beraberiz dizisinin Berna’sı Janset’in büyük dönüşü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar geçse de üzerinden hala unutulmayan dizilerden biri Ayrılsak da Beraberiz. Boşanmalarına rağmen hala birbirlerini seven ve inatlaşmalarına rağmen aynı evde yaşamayı sürdüren Berna ve Teoman’ın hikayesini anlatan dizi 490 bölüm yayınlandı. Dört sezon devam eden Ayrılsak da Beraberiz, Türk dizi dünyasının en uzun süren yapımlarından biri olarak yerini aldı.

Ayrılsak da Beraberiz dizisi o sıralar henüz yolun başında olan Janset ve Hakan Yılmaz’ın da hayatının dönüm noktası oldu. İki genç oyuncu bu dizinin ardından kariyerlerinde önemli bir adım attı.

Ayrılsak da Beraberiz dizisinin Berna'sı Janset'in büyük dönüşü! 8

Dizinin en sevilen karakterlerinden Janset, Ayrılsak da Beraberiz dizisinin ardından birçok yapımda rol aldı. Yarım Elma, Avrupa Yakası, Arka Sokaklar bunlardan bazılarıydı. Daha çok sinema filmlerinde rolalan Janset’i en son 2009 yılında Turkmax’te yayınlanan Kahve Bahane dizisinde izledik.

Ayrılsak da Beraberiz dizisinin Berna'sı Janset'in büyük dönüşü! 9

Janset 12 sene sonra yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Oyuncu BluTV’de yayınlanacak Saklı adlı dizide rol alıyor. Dünyada milyonlarca defa izlenen ve 5 yıl devam eden ‘The Affair’ dizisinin adaptasyonu olacak Saklı, birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın yasak aşkını anlatıyor.

Ömür Atay’ın yöneteceği dizide ayrıca Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar rol alıyor.

Ekip yeni dizi için çekimlere başladı. Dizi setinden çekilen ilk fotoğraflar sosyal medyaya düştü bile. Dizi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.