Ana sayfa Dizi İzle Bedelini ödeteceğim! – Ağlama Anne 4. Bölüm

Bedelini ödeteceğim! – Ağlama Anne 4. Bölüm

tarafından ker_def

Ağlama Anne dizisinin 4. bölümü atv ekranlarında 28 Ekim Pazar günü izleyicilerle buluştu. Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrolündeki dizinin reytingleri bir hayli iyi gidiyor. Dizinin tuttuğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 4. bölümden görüntüler de youtube sahnesinde yayınlandı.

Videodan 4. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

4. bölümde neler oldu? Detaylar şöyle:

“Madem babasının kim olduğunu öğrenecek, annesinin kim olduğunu da öğrensin olur mu?”

Alev’in korktuğu başına gelmiş, Adnan, Zeynep’in kızı olduğunu öğrenmiştir. Adnan’ın öğrenmesiyle sadece Alev için değil birçok kişi için taşlar yerinden oynamaya başlar. Çetin, Nevzat’ın karşısında zor duruma düşer. Büyüyen Ali Osman tehdidine karşı Nevzat’la ters düşmemek zorundadır. Özlem, Zeynep’in peşine düşer ve öğrendiklerinden sonra Zeynep’in canını yakmak için harekete geçer. Bir türlü kızına ulaşamayan Alev ise, Zeynep’e yakın olabilmek için baba evine dönmeye karar verir!

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)