Ana sayfa Dizi Fragmanları Beni Bırakma 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Beni Bırakma 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle buluşan günlük dizi Beni Bırakma’nın 11. bölümü 17 Eylül Pazartesi günü atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Beni Bırakma 111. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Videodan tanıtım görüntülerini izleyebilirsiniz.

Genel Hikaye

Sayar ailesi, Ankara’nın en köklü ailelerinden biridir. Baba Cengiz, genç yaşından beri çalışarak işlerini geliştirmiş, oğullarını büyütmüştür. Geleneksel bir baba olan Cengiz için aile her şeydir. Aralarında ne yaşanırsa yaşansın, akşam olunca aynı sofraya oturulur. Ailenin büyük oğlu Tarık, tıpkı babası gibi bir delikanlıdır ve işleri şimdiden devralmış durumdadır. Ortaklarının kızı Meltem ile yıllardır birlikte çalışırlar ve herkes onların evlenmelerini beklemektedir. Tarık’ın hayatı ise Hukuk öğrencisi Sıla’yı tanımasıyla kökünden sarsılır. Önceleri bu kimsesiz kıza yardım etmeye çalışan Tarık, sonraları ona aşık olur. Bu aşk için Tarık ilk defa babasına isyan eder. Ailenin küçük ve uçarı oğlu Emre ise tıp doktorudur. Onun hayatı da Zeynep’e aşık olması ile yepyeni bir yola girer. Bu aşk ile pandoranın kutusu açılır. Anne Arzu’nun yıllardır sakladığı sırlar, Zeynep yüzünden açığa çıkmak üzeredir. Arzu şiddetle bu aşka karşı çıkar, Emre ise annesine karşı çıkarken aileyi sürüklediği kaosun farkında bile değildir. Cengiz öğrendiği gerçeklerle sarsılır. Günün sonunda herkes gene aynı masaya oturabilecek midir? Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

“Beni Bırakma”nın başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova’nın paylaşıyor. Çekimleri Ankara’da gerçekleşen dizinin yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar, Ayşe Medran imzasıyla Focus Film üstleniyor.