Ana sayfa TV Programları Gazi Akbıyık 18 Ocak’tan bu yana kayıp – Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Şubat 2019

Gazi Akbıyık 18 Ocak’tan bu yana kayıp – Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Şubat 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14 Şubat Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümünde yine dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Genç öğretmen gündüz vakti sokak ortasında kaçırılmıştı! Müge Anlı bu öğretmeni buldu ve canlı yayında ailesi ile kavuşmasını da ekrana getirdi.

Programın bugünkü bölümünün konu başlıkları şu şekildeydi: Kaçırılan Tuğba Sarıkülçe bulundu! Kaçırılan Tuğba öğretmenin ailesi canlı yayında… Kaçırılan Tuğba Sarıkülçe ailesine teslim edildi… Cezaevinden çıktıktan sonra öldürülme korkusu mu yaşıyordu? Gazi Akbıyık 18 Ocak’tan bu yana kayıp.. Videodan programın bugünkü bölümünden başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Kocaeli Gebze’de 28 yaşındaki öğretmen Tuğba Sarıkütle, 12 Şubat Salı günü eski erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı. Ne yapacağını bilemeyen ailesi önce polise ardından Müge Anlı’ya başvurdu. Dün baba Keramettin Sarıkütle ve abla Azime Biri’yi konuk eden Müge Anlı, genç öğretmeni kaçıran Muhammed Fatih Turan’a çağrı yaptı. Tuğba’yı geri getirmesini istedi.

Çok geçmeden güzel haber geldi. Tuğba Sarıkütle ve onu kaçıran Muhammed Fatih Turan, bulundu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…