Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan’la program yapan Uğur Aslan, sosyal medyadan neden isyan etti?

Seda Sayan’la program yapan Uğur Aslan, sosyal medyadan neden isyan etti?

tarafından zk zk

Seda Sayan ile birlikte ” Seda ve Uğurla ” programını hazırlayıp sunan Ugur Aslan reytinglere isyan etti.

Show Tv de yayınlanan ” Seda ve Uğur la ” programının ünlü sunucusu Uğur Aslan instagram hesabından yaptığı

paylaşımda. Reyting ölçümü yapan TNS şirketinin daha önce listelerinin sızdığı ile ilgili çıkan haberlere atıfta bulunan Ugur Aslan , kendi programlarının reytinginin yüzde 30 oranında bilinçli olarak eksiltildiğini öne sürdü.

UĞUR ASLAN’ın İnstagram hesabından yaptığı o paylaşım:

Uzun süredir programımızın Reytinglerinin en az %30 oranında eksiltilerek yazıldığından şüphe ediyorduk. Dün sosyal medyada ‘Reyting Skandalı ” başlığıyla yazılanlar midemizi bulandırdı. Gerçekten birileri TNS ‘nin denekleriyle veya ayarlarıyla oynuyormu? Bize gelen günlük raiting raporlarında şüphe çekici ve rahatsız edici noktalar var.

Dünün televizyoncuları olsak farketmezdik belki ama Seda hanım,ben ,yapımcılarımız her birimiz en az 20 yıllık televizyoncularız. Cahil insanlar da değiliz bize gelen dakikalık verilerden reytinglerimizin ne kadar eksik yazıldığını gerçekte kaç olması gerektiğini biliyoruz.

Aslında kendi gönderdikleri raporla kendilerini ele veriyorlar.isterseniz bugün geçtiğimiz perşembe ve cuma günü asıl reytingimizin nasıl olması gerektiğini burdan yazarım.

Ama bu hesabı nasıl yaptığımızı ve bulduğumuz alternatif ölçüm sistemlerini söylemem,orası 20 yıllık meslek sırrı.

Peki neden bize %50 değil de %30 kesik atılıyor? çünki Allah muhafaza o zaman reklamlarda 2 share kadar düşen izlenme oranı sıfıra hatta eksiye düşer de ondan . Siz hiç sıfır yada sıfırın altında izlenen bir kanal gördünüz mü?

O zaman foya ortaya çıkar . halbuki bazı kanllara veya programlara ” Maşrapa ” koysanız 10 share izlenme oranı alır. Şimdi size soruyorum eğer bu şüphe ve bulgularımızda haklıysak, eğer birileri TNS ‘nin ayarlarıyla veya denekleriyle oynuyorsa bu KUL HAKKI yemenin en alası ,emek hırsızlığının en babası değilmidir ?