Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisinin yeni oyuncusunu Diriliş Ertuğrul’dan hatırlıyorsunuz!

Vurgun dizisinin yeni oyuncusunu Diriliş Ertuğrul’dan hatırlıyorsunuz!

tarafından ker_def

10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan Kemal Vardar’ın hikâyesini anlatan dizide Deniz Çakır ‘Reyhan’ karakterine hayat veriyor. Reyhan, Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı eşi Kemal komadayken onun ortağı Vedat’la evleniyor.

Senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdur imzalı ‘Vurgun’da şok etkisi yaratacak olaylar yeni bölümlerde de hız kesmeden devam edecek. Dördüncü bölümde diziye dengeleri değiştirecek olan Reyhan’ın babası Feyyaz karakteri dahil olacak.

‘Vurgun’ dizisinde Feyyaz rolünü usta oyuncu Ünal Silver canlandıracak. Silver, son olarak ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Umur Bey rolüyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Vurgun dizisinin yeni oyuncusunu Diriliş Ertuğrul'dan hatırlıyorsunuz! 7

2002 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Ünal Silver, birçok yapımda yer aldı. Bir Bulut Olsam dizisinde Aslan Bulut olarak hatırlayabileceğiniz Silver, Kuzey Güney dizisinde ise Atilla Sinaner olarak izleyicinin karşısındaydı. Benim İçin Üzülme dizisinin Şahin’i Ünal Silver, Poyraz Karayel dizinde de Sadık karakterine hayat vermişti. Silver, ekranda No 309 dizisinde Haluk Dayı karakteriyle de yer almıştı.