Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat dizisi hayranları finale hiç hazır değil!

Vuslat dizisi hayranları finale hiç hazır değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Vuslat dizisi 3 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek. 44. bölümle birlikte diziye veda edecek olmanın şaşkınlığını hala üzerinden atamayan Vuslat takipçileri, final olacağına inanmak istemiyor.

Ancak geri dönüş yok, Vuslat bitiyor. Hatta Kadir Doğulu yeni dizisi için el sıkıştı bile. Ay ve Güneş isimli dizide Doğulu’ya kadın partner aranıyor. Vuslat’ta Aziz karakteri ile çok başarılı bir performans sergileyen Kadir Doğulu, hayranlarını da mest etti.

Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar da Vuslat ile iyi bir çıkışa imza attılar. Dizi her ne kadar reytingleri ile tatmin etmese de izleyenlerin akıllarından çıkmayacak bir yapım olarak veda edecek.

Vuslat hayranları “Saçma sapan diziler devam ederken, böyle bir dizi ise biter. Çünkü içinde ahlaksızlık, cinsellik, öpüşme, sevişme sahnesi olmadığı için” diyerek tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

Sosyal medyada Vuslat takipçilerinin yorumlarına bakarsanız finale hiç de hazır olmadıklarını, hiç de memnun olmadıklarını ve isyan halinde olduklarını görebilirsiniz. İşte dizisinin 24 Şubat Pazartesi yayınlanacak 42.bölüm fragmanı: