Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde tüm Türkiye işte bu anı bekliyor!

Yasak Elma dizisinde tüm Türkiye işte bu anı bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisi, 24 Şubat akşamı yayınlanacak 70. bölümden sonra bambaşka bir noktaya doğru ilerleyecek.Dizide önce Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla ayrılacak, ardından da Nadir’e hayat veren Hakan Karahan veda edecek.

İzleyiciler ise en çok da Halit’in nasıl fakirleşeceğini öğrenmek istiyor. 3.sezonun başında Halit’in bir otobüs durağında beklediği o anları hatırlayan dizinin takipçileri, “Halit Argun imparatorluğunun çöküşünü merak ediyoruz” diyerek sosyal medyada bu anların gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu. Dizinin 70.bölüm fragmanında Halit’in her şeyi kaybettiğini öğrendiği anı görebilirsiniz.

Dizinin twitter hesabından “Koskoca Halit Argun’un çöküşünü kaldırmaya hazır değiliz…” notu paylaşıldı. Ancak izleyiciler aynı görüşte değiller.

“Biz hazırız kaç aydır bekliyoruz.Bütün Türkiye bu anı bekliyor” gibi mesajlar paylaşan Yasak Elma hayranları, artık Halit’in çöküşünün başlamasını istediklerini belirtiyor.

Yasak Elma dizisinde tüm Türkiye işte bu anı bekliyor! 8

“Halit çöksün, batsın, sürünsün, toparlanamasın dünden razıyız” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, artık fazla beklemek istemediklerini de dile getirdiler.

Yasak Elma dizisinde tüm Türkiye işte bu anı bekliyor! 9