Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde Kadir Doğulu sürprizleri tek tek açıkladı!

Vuslat dizisinde Kadir Doğulu sürprizleri tek tek açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında geçtiğimiz sezon ilgi ile izlenen Vuslat dizisi, 2.sezona da yine iyi bir başlangıç yapmıştı. Yeni sezonda dizinin gidişatı hakkında detayları Posta gazetesindeki röportajında açıklayan Kadir Doğulu, önemli bilgiler verdi.

Yüksek bir tempo ile 2. sezona başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kadir Doğulu, ” Çekerken hem çok eğlendik hem çok yorulduk. Bizim dizimiz başından beri beklenmedik, ters köşe olaylarıyla ünlü” diye konuştu.

Dizinin 2.sezonunda soruların tek tek yanıt bulacağına vurgu yapan Doğulu, ” Ama umut ediyorum bu sezonda seyircinin kafasındaki tüm sorular yavaş yavaş cevabını bulacak” açıklamasını yaptı.

Birçok klişeyi bir arada barındıran dizinin hikayesinin kendine has komedi özellikleri de sergilediğini anlatan Kadir Doğulu, “Dramamız dozunda. İçinde kendine has bir komedi barındırıyor ve olaylara farklı bir bakışla yaklaşan bir senaryomuz var” diyerek de diziyi övdü.

Aziz’in başta iyi birisi olmadığına vurgu yapan Kadir Doğulu, Salih Baba ve Feride ile tanıştıktan sonra Aziz’in iyi bir insana dönüştüğüne vurgu yaptı.

Vuslat dizisinde Kadir Doğulu sürprizleri tek tek açıkladı! 7

Doğulu, “İyilik göreceli bir kavram. İyi insan, kötü insan diye bir şey yok. İyi ya da kötü hareketler var ve o eylemlerin neticesinde bir yere varılıyor” dedi.

Aziz’in Feride’ye olan aşkının onu değiştirdiğine vurgu yapan Kadir Doğulu, tek şevk kaynağının da aşk olduğunu anlattı.

“Fazla naz aşkı usandırır” diye konuşan Doğulu, Feride ile Aziz’in kavuşmasının uzamaması gerektiğine değindi ve şöyle konuştu: “Eğer kavuştukları zaman iki sevgilinin hikayesi güzel işlenirse, alışılmışın dışına çıkılırsa, seyirci yine aynı hevesle izler bence.”