Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun devleştiği sahne!

Vuslat dizisinde Kadir Doğulu’nun devleştiği sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisinin 15. bölümünde yayınlanan Aziz’in tutuklandığı sahne çok konuşuluyor. TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Vuslat’ın 22 Nisan Pazartesi akşamı 15. bölümü ekrandaydı. Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Aziz karakterinin tutuklandığı sahne bir hayli etkileyeciydi.

Hem Kadir Doğulu’nun oyunculuğu övgü aldı hem de fonda çalan “Zahid Bizi Tan Eyleme” şarkısı sahnenin gücünü arttıran bir etkiye sahipti. Tahsin’den öğrendiği gerçek konusunda Aziz, “Eğer savaşacaksam, düşmanımı görmem lazım” diye konuşmuştu.

Bu sahneden sonra bazı izleyiciler ağladıklarını belirten yorumlar yazdılar. Dizinin bağımlısı olduğunu söyleyen de çok sayıda izleyici bulunuyor.

16. Bölümde Aziz’e Büyük Şok

Vuslat dizisinin 29 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak 16. yeni bölümünde Aziz’e hapishane koğuşunda ölümle burun buruna geliyor. Bu sahneler yeni bölüm fragmanında yer aldı. İzleyiciler neler olacağını çok merak etmekte. Aziz’in çok iyi dövüştüğünü belirten izleyiciler, hapiste düşmanlarının hakkında geleceğine inanıyor. Yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki Vuslat dizisinin 15. bölümünde neler yaşandı?

Kendilerini kaçıranın kim olduğunu öğrenen Aziz, “Eğer savaşacaksam, düşmanımı görmem lazım” diyerek, Tahsin’den öğrendiği gerçek karşısında kaderine meydan okumaya karar verir.

Aziz, Salih’e yardım ettiği sırada yeni soru işaretleriyle karşı karşıya kalır. Her ziyaretinde gerçeğe doğru bir adım daha yaklaşırken, bulmak istediklerine daha dikkatli bakması gerektiğini Abdullah’ın yardımıyla kavramaya çalışacaktır.
Aziz nasıl bir oyunun içinde olduğunu öğrenmek için soluğu Tahsin’in yanında alır. Tahsin’in yıllar boyunca saklamak zorunda kaldığı ve en sonunda Aziz’e söylediği sır, Aziz’i geçmişin derinliklerine bakmak zorunda bırakır. Gördüklerinden hoşlanmayan Aziz için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Tüm bunlar olurken tutunduğu umudun peşinden vazgeçmeden giden Kerem’in elde ettiği bilgiler onu annesine verdiği sözü tutmaya bir adım daha yaklaştırır.

Feride kendi soru işaretlerinin peşine takılır. Bütün yollar yine kolyesiyle ilgili gerçeği öğrenebileceği tek kişiye, yani Faik’e çıkar. Feride gerçekleri öğrenmeye çalışırken, Feride’nin kim olduğunu araştıran bir çift göz tarafından adım adım takip edildiğinden haberi yoktur.

Yolcu Satranc-ı Urefa’da “Hıyanet” adımına ilerlerken herkes kendi ihanetinin peşinden sürüklenecektir. Aziz peşini bırakmayacak olan ve yüzleşmesi gereken gerçeği kabullenir. Aziz’in bu kararı herkesin acı çekmesine ve Feride’ye veda etmesine sebep olacak olsa bile Feride’nin elinden bu karara saygı duymaktan başka bir şey gelmez.
İmkânsız bir aşkın içinde, kaderin kendilerine ördüğü ağlarla bağlanmaya başlayan ama aynı anda da çözülmeye çalışan iki kahramanımız verecekleri imtihanın henüz daha çok başındadır. Bu karmaşık ve sarp yolda ilerlemeye çalışırken onları birbirlerine duydukları inanç bir arada tutacaktır.