Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde Kerem’in gizli planı beklenmedik bir olayla sonuçlanacak!

Vuslat dizisinde Kerem’in gizli planı beklenmedik bir olayla sonuçlanacak!

tarafından zk zk
TRT’nin yeni dizisi Vuslat, 3. bölümüyle 21 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı Vuslat, 21 Ocak Pazartesi saat 20:00’de üçüncü bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ve kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat’ın 3. bölüm birinci fragmanı yayınlandı.

Vuslat dizisinde Kerem'in gizli planı beklenmedik bir olayla sonuçlanacak! 8

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın üçüncü bölümü ise şöyle:

Aziz’in yolu Meczub’la yeniden kesişiyor. Kerem, Fırat ve Feride’ye reddedemeyecekleri teklifler yapıyor. Davut, Şükrü’yü aramaya devam ediyor. Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyan Faik karakolun yolunu tutuyor. Salih, Ahmet ve Tekin’i gizemli bir göreve çıkarıyor. Aziz, nezaretten çıkınca herkesle yüzleşiyor. Meczub, gizemli bir şekilde salıveriliyor. Kerem, oyunlarını oynamaya devam ediyor. Fırat, mahalleye caka satmaya dönüyor ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Kerem’in gizli planı hiç beklenmedik bir olayla sonuçlanıyor.

Vuslat dizisinde Kerem'in gizli planı beklenmedik bir olayla sonuçlanacak! 9

“Vuslat”, 3. Bölümden itibaren Barış Yöş’e Emanet!

TRT 1 ekranında her Pazartesi 20.00’de yayınlanan “Vuslat” dizinde yönetmen değişikliği yaşandı!

Sevilen dizinin yönetmen koltuğunda 3. bölümden (21 Ocak Pazartesi) itibaren başarılı yönetmen Barış Yöş oturacak. Dizinin ikinci yönetmenliğini ise Zeliha Orman üstleniyor.