Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinden sonra Mehmet Özgür’e tam da yakışan yeni rol!

Vuslat dizisinden sonra Mehmet Özgür’e tam da yakışan yeni rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vuslat dizisi Mart ayında 44. bölümü ile birlikte final yaparak hayranlarına veda etmişti. Dizinin başrol isimlerinden olan Mehmet Özgür, Salih Baba karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu etkili sahneleriyle dizinin akıllarda kalmasını sağlayan başlıca oyunculardan birisi…

Mehmet Özgür’ün yeni sezonda hangi projede yer alacağı da ortaya çıktı. Usta oyuncu, yine TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Nizamı Alem dizisinin kadrosuna katılan Mehmet Özgür ile birlikte dizinin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Akli Film tarafından hazırlıkları yapılan Nizamı Alem diziinde Mehmet Özgür, Nizamülmülk karakterine hayat verecek.

Nizamilmülk; Büyük Selçuklu Devleti’nin veziri ve Siyâsetnâme adlı kitabın yazarı olan Fars devlet adamı ve siyaset bilimcisi. Devlet yönetiminde hayli etkili olan Nizamülmülk’ün vezirliği Alparslan ve Melikşah dönemlerine yayılmıştır.

Mehmet Özgür, Vuslat dizisinde olduğu gibi yine güçlü ve iz bırakacak bir karakterle ekrana dönüş yapacak.

Dizinin kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrolde yer alan Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu’nun yanı sıra, Cemal Toktaş, Gürkan Uygun ve İlhan Şen’in dizide yer alacağı ortaya çıkmıştı.