Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat, Halka ve Tek Yürek! TRT1’in 3 dizi de umut verici!

Vuslat, Halka ve Tek Yürek! TRT1’in 3 dizi de umut verici!

tarafından ker_def

TRT1 edata dizi atağına kalktı… Vuslat dizisi ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Halka dizisi ise 15 Ocak’ta ekranda yerini almaya hazırlanıyor… Tek Yürek dizisinin tanıtımları da yayınlanmaya başladı.

TRT1 adeta özel kanallara meydan okuyor ve peş peşe yeni dizilerle bu alanda güçlü bir konumlama yapmaya devam ediyor.

TRT1’in yeni dizileriyle ilgili Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, şu değerlendirmeleri yaptı:

“2019 yılının ilk haftalarında dizi yayınlarını tatile sokan ve reklam gerekçesiyle bu süreci önceki yıllardan bir parça daha uzun tutan özel kanallara karşın TRT 1’in yayın politikası malumunuz. Mevcut yapımlarının yeni bölümlerini ekrana getirmenin yanı sıra yeni dizilerini de devreye soktu… Ki bence bu taktik yeni işlerin özel kanalların dizileri arasında kaynayıp gitmemesi adına oldukça akılcı bir adım oldu!

Vuslat, Halka ve Tek Yürek! TRT1'in 3 dizi de umut verici! 8

Nitekim kritiğini daha sonra yapacağım ‘Vuslat’, ilk bölümüyle Total’de altıncı, AB’de ikinci gelerek bunu ispatladı. Sırada fragmanlarıyla dahi göz dolduran ‘Halka’ var. Bakalım o nasıl bir performans sergileyecek dizisiz Salı avantajında.

Ardından da ‘Tek Yürek’ denecek. Üçünün de umut verici olduğunu daha önceden yazmıştım. Ancak umut vericiliğin yetmediğini, rakiplerin izleyicideki mevcut alışkanlıklarını kırmak gerektiğini de bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Neticede tüm yiğitler meydana çıkınca göreceğiz asıl tabloyu.”

Vuslat, Halka ve Tek Yürek! TRT1'in 3 dizi de umut verici! 9