Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat için ‘beyin yakıyor’ diyenleri haklı çıkartan 2. sezon fragmanı!

Vuslat için ‘beyin yakıyor’ diyenleri haklı çıkartan 2. sezon fragmanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Vuslat dizisi 2.sezonuyla izleyicilerle buluşmaya geliyor… Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın başrolünü paylaştığı Vuslat dizisinde 2 haftadır 2.sezon için çalışmalar devam etmekte. Bir transfer gelişmesi de var. Kalk Gidelim dizisinde Canberk Dal karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, artık Vuslat’ta rol alacak.

Seveni çok ve bu büyük bir sevgi…Vuslat hayranları dizilerini tanımlarken “Beyin yakan dizi”olarak nitelendiriyor… Hikayenin gelişimi, karakterlerin sunumu ve birbiri içine geçmiş olaylar bütünü Vuslat dizisi hayranlarının her an pür dikkat diziyi izlemelerine yol açmakta… Vuslat hayranları 2. sezonu da merakla bekliyor. 2.sezondan ilk fragman yayınlandı ve dizinin şanına yakışır şekilde yine “Beyin yakan” bir fragman ile karşı karşıyayız.

Aziz’in boşlukta savrulduğu, sonrasında yere düştüğü ardından da beyaz melek gördüğü bir fragman… Videodan izleyebilirsiniz.

İZLEYİCİ YORUMLARI

Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak bilgi verilmedi.Ancak çalışmaların 2 hafta önce başladığını düşünürken,Eylül ayında başlaması sürpriz olmayacaktır.

İzleyiciler tanıtımdan pek de bir şey anlamadıklarını belirtiyor.

“Ufak çaplı kalp kiriz geçirenler” diye bir izleyicinin mesajı dikkat çekiyor.

“Gene hiçbir şey anlamadık ama çok şey anladık” ifadesini kullanan Vuslat dizisi hayranı, tam da dizinin aradığı nitelikte bir izleyici bakışını yansıtıyor.

Bir başka dizi hayranı ise “Beyin yakan dizimiz ve beyin yakan fragmanımız hayırlı olsun” ifadelerini kullanmakta.