Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat kimleri stalklıyor? Her Yerde Sen dizisinin Selin’i itiraf etti!

Aybüke Pusat kimleri stalklıyor? Her Yerde Sen dizisinin Selin’i itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ile Furkan Andıç iyi bir ikili oldu.Dizinin hikayesi ve başrollerin uyumu izleyicileri ekran başına toplamakta. Aybüke Pusat sosyal medyayı da yoğun şekilde kullanan bir isim. Sadece paylaşım yapmak değil,gelişmeleri takip etmek noktasında da sosyal medya hayatında önemli bir yer kaplıyor. Hatta partneri Furkan Andıç, sette sosyal medyada en çok vakit geçiren kişinin de Aybüke Pusat olduğunu söylemişti.

Hayranlarının sorularını yanıtlayan Pusat, karakterine hangi yeteneği vermek isteyeceği sorulunca; “Selin’e hayvanlarla konuşma yetisi vermek isterdim. Nasıl olsa bir tık böyle bir yetisi var her halde” diye konuştu.

Her yerde fanlarının yaptıklarını takip edip etmediği sorusunu yanıtlayan Pusat, “Evet stalklıyorum” diye yanıt verdi. Sosyal medyada stalklamak gizlice takip etmek manasında kullanılıyor. Pusat da hayranlarının kendisi hakkında yaptıklarını, söylediklerini gizliden gizliye takip ettiğini itiraf etmiş oldu.

Dizideki favori çiftinin İbo-Ayda olduğunu anlatan oyuncu, “Selin ile Demir’den sonra” diyerek de daha önce benzer soruyu yanıtlayan partneri Furkan Andıç ile aynı yanıtı verdi.

Aybüke Pusat kimleri stalklıyor? Her Yerde Sen dizisinin Selin'i itiraf etti! 7

Sosyal medyada setin en çok vakit geçiren isminin de kendisi olduğunu kabul eden Aybüke Pusat, oyunculuk yapmasaydı mimar olabileceğini anlattı.

İzleyici tarafında olsaydı en çok set aralarında ne yaptıklarını merak edeceğini belirten Aybüke Pusat, “Özel hayatlarını merak ederdim” diye belirtti.

Çocukluğundan bu yana kedi ve köpeklerin içinde büyüdüğünü anlatan oyuncu, şu anda da küçük bir köpeğinin olduğuna değindi.

Pusat, karakterini anlatan emojinin ise inatçılığı yüzünden keçi emojisi olabileceğini sözlerine ekledi.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: