Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’ı ölmeden toprağa verdiler, yakın arkadaşı Ezgi Mola’yı da yalanlarına alet ettiler!

Enis Arıkan’ı ölmeden toprağa verdiler, yakın arkadaşı Ezgi Mola’yı da yalanlarına alet ettiler!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ‘Muzaffer’ karakterini canlandıran Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalanmıştı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında da koronavirüs atlatan oyuncu, yeniden karantinaya girdi. Sosyal medya hesabından takipçilerini sağlık durumuyla ilgili bilgilendiren Enis Arıkan, halsizlik ve ateşi olduğunu söyleyerek yayınladığı videoda kendisiyle temasta bulunan herkesi test yaptırması konusunda uyardı.

Karantinada olduğu süreçte instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncuyu hakkında yapılan yalan haber çileden çıkardı.  Haberi instagram hesabında yayınlayan Enis Arıkan, ‘Allah sizi kahretmesin’ diyerek tepki gösterdi.

Enis Arıkan'ı ölmeden toprağa verdiler, yakın arkadaşı Ezgi Mola'yı da yalanlarına alet ettiler! 7

Gazete küpüründe Enis Arıkan’ın ölüm haberi, ‘Geçtiğimiz gün 2. kez koronaya yakalanmıştı maalesef yenik düştü. Acı Kaybımız, Camdaki Kız Muzaffer Enis Arıkan’dan sevenlerini üzen haber’ şeklinde Son dakika haberi olarak verildi.

Fotoğrafta, oyuncunun yakın arkadaşı Ezgi Mola da Enis Arıkan’ın tabutu başında ağlarken görülüyor. Habere tepki gösteren Enis Arıkan, ‘Bu ne biçim haber, hiç komik değil, ya aile üyelerimden birisi görse böyle haber mi yapılır’ şeklinde konuştu.

Enis Arıkan halen karantinada ve yaptığı paylaşımlardan sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiği anlaşılıyor. Oyuncunun rol aldığı Camdaki Kız dizisi bu akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.