Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev’i Müjde Uzman yeni sezonu anlattı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev’i Müjde Uzman yeni sezonu anlattı!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisi 30. bölümü ile 15 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin başrollerinde yer alan ve Alev karakteri ile ilk sezonda izleyicileri çok etkileyen Müjde Uzman, ikinci sezon için de iddialı konuştu.

Alev karakteri ile dizinin ilk sezonunda rol arkadaşlarını bile kıskandıran Müjde Uzman, bazı arkadaşlarının en çok oynamayı istediği rolü canlandıran bir isim olarak öne çıkmıştı.

Alev ile Pembe karakterlerinin ikinci sezonda karşı karşıya geleceği de biliniyor. Sezon başladı ve hikayenin iki güçlü kadını Alev ile Pembe nasıl bir süreç izleyecek? Herkes merakla onları bekliyor.

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, şunları söyledi: “İlk sezon sevildiğimiz, beğenildiğimiz ve ilgi çektiğimiz kadar ikinci sezonda da aynı şeylerin yaşanacağından eminim. Tabii ki tansiyon artacak, izleyiciler artık karakterleri tanıdı, olaylara hakim ve şimdi artık bir şeyler değişecek. Biraz daha farklı ama çok keyifli bir sezon olacak.”

Dizide Pembe karakterini ise başarılı oyuncu Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor. Pembe’nin kocası Abdullah’ı Alev’e kaptırmama mücadelesi yeni sezonda öne çıkacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i Müjde Uzman yeni sezonu anlattı! 7

Sibel Taşçıoğlu düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:“Yeni sezonumuz için çok heyecanlıyız.. Yine herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, çok şeyi sorgulayacağı, sürprizleri de bol hikayemizle, bu sezonda da seyircimize kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz..”

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen ise Abdullah karakteri ile yine güçlü bir görüntü çiziyor. Karakter yaratma ustası olarak bilinen oyuncu da yeni sezonda sürprizler yapacaklarını dile getirdi.

Settar Tanrıöğen, “Yaz boyunca bizimle karşılaşan herkes ne zaman başlıyor, ne olacak, kim öldü tarzında sorular sordu. Yeni sezonda da güzellikler devam edecek” diye konuştu.